Υλικά
Εξοπλισμός
Κατσαρόλα
Υλικά
Εκτέλεση
- Σε πλασοτέ κατσαρόλα ή βαθύ τηγάνι, σοτάρουμε το μοσχάρι στο ελαιόλαδο χωρίς να το γυρίζουμε συνέχεια, για 6–7 λεπτά, μέχρι να ψηθεί καλά.
- Προσθέτουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και σοτάρουμε για 3 λεπτά. Προσθέτουμε το σκόρδο και σοτάρουμε για 2 λεπτά, μέχρι να γυαλίσει.
- Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε 1–2 λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ.
- Όταν στεγνώσει το σκεύος, προσθέτουμε τα μανιτάρια σε φέτες, την τριμμένη ντομάτα, το θυμάρι, αλάτι και πιπέρι.
- Χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε για 15 λεπτά.
- Στο τέλος προσθέτουμε ψιλοκομμένο μαϊντανό.
- Εν τω μεταξύ, βράζουμε τα ταλιολίνι σύμφωνα με τις οδηγίες. Με λαβίδα, τα ρίχνουμε στη σάλτσα και τα αφήνουμε να βράσουν δυνατά για 1 λεπτό.
- Σερβίρουμε τα ταλιολίνι στα πιάτα και πασπαλίζουμε με τριμμένο τυρί.









