Ταλιολίνι με ψιλοκομμένο μοσχάρι και μανιτάρια

Ταλιολίνι με ψιλοκομμένο μοσχάρι και μανιτάρια

5
Προετοιμασία: 0:10' Μαγείρεμα: 0:25'
Εύκολη
Μερίδες: 5

Τα ταλιολίνι (tagliolini) είναι λεπτά επίπεδα και μακριά ζυμαρικά. Μπορείτε όμως να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε πλακέ λεπτό ζυμαρικό, όπως λιγκουίνι ή φετουτσίνι. Δοκιμάστε το συνδυάζοντας μοσχάρι με χοιρινό ή χοιρινό με κοτόπουλο.

Σας Προτείνουμε

Συνταγές που Αγαπήσατε

κατσικάκι κοκκινιστό στο φούρνο στον ξυλόφουρνο στιφάδο στη γαστρα παραδοσιακη συνταγη ροδος αργυρω οι μαμαδες του αιγαιου

Κατσικάκι κοκκινιστό στο φούρνο

σάλτσα ραΐτα ινδική συνταγή

Ραΐτα (Ινδική πικάντικη σάλτσα)

καρυδοπιτα παραδοσιακη σιροπιαστη υπερκαρυδοπιτα με σιροπι χωρίς αλεύρι η καλυτερη συνταγη αργυρω

Καρυδόπιτα παραδοσιακή

Κοτόπουλο ταντούρι ινδικό της Αργυρώς

Ινδικό κοτόπουλο ταντούρι (tandoori) της Αργυρώς

σις κεμπάπ της Αργυρώς

Σις κεμπάπ (domatesli sis kebab) της Αργυρώς

λουκουμάδες με μέλι ζύμη συνταγή αργυρω

Λουκουμάδες