Εκτέλεση
Η τηγανιά μανιταριών είναι μία εύκολη και νόστιμη συνταγή!
Για την τηγανιά μανιταριών, σε καυτό τηγάνι ρίχνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε τα μανιτάρια για 3-4΄.
Διαβάστε εδώ πώς θα μεταχειριστείτε σωστά τα μανιτάρια.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το σκόρδο και τα λουκάνικα, και σοτάρουμε για 2-3’.
Προσθέτουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια, αλάτι, πιπέρι και τα ντοματίνια.
Προσθέτουμε την κρέμα βαλσαμικού. Ανακατεύουμε και σβήνουμε τη φωτιά.
Προσθέτουμε στο τέλος και λίγο μαϊντανό. Τα ντοματίνια θέλουμε να είναι ζωντανά, να δίνουν δροσιά στη μανιταροτηγανιά.
Ανοίγουμε τα ψημένα κρουασάν στη μέση και τα γεμίζουμε με τη μανιταροτηγανιά ή μοιράζουμε σε φρυγανισμένες φέτες ψωμί.