Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ
Εξοπλισμός
Μίξερ με κάδο
Φόρμα
Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ
Εκτέλεση
ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΤΑΣ
- Λιώνουμε τη μαργαρίνη και την αφήνουμε να κρυώσει.
- Τρίβουμε στο μίξερ τα σοκολατένια μπισκότα.
- Ρίχνουμε τη μαργαρίνη που έχει κρυώσει στα τριμμένα μπισκότα κι ανακατεύουμε μέχρι να βραχούν καλά.
- Με την ανάποδη του κουταλιού στρώνουμε το μείγμα στη βάση της φόρμας δαχτυλίδι ή τσέρκι.
- Με σοκολάτα πραλίνα φουντουκιού, κολλάμε στη βάση της φόρμας, (πάνω στο μείγμα) μπισκότα, ανοιγμένα στη μέση, με σχέδιο (εναλλάξ κρέμα-σκέτο).
ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΩΤΟ
- Χτυπάμε την φυτική σαντιγί να αφρατέψει στο μίξερ για 5 λεπτά.
- Ρίχνουμε στη συνέχεια λίγο λίγο το ζαχαρούχο και χτυπάμε για άλλα 5 λεπτά.
- Τέλος ρίχνουμε και το εβαπορέ και αφήνουμε ξανά το μείγμα να χτυπηθεί για 5 λεπτά.
- Αδειάζουμε μέρος της κρέμας πάνω στη βάση, προσθέτουμε mini μπισκότα στην κρέμα και ρίχνουμε από πάνω.
- Βάζουμε στην κατάψυξη για μια νύχτα και αφήνουμε λίγο να ξεπαγώσει πριν σερβίρουμε.