Τσιπουρες στη λαδοκολλα
Απλώνουμε πρώτα τις λαδόκολλες στον πάγκο εργασίας.
Στο κέντρο κάθε λαδόκολλας ακουμπάμε από 1 κομματι τσιπουρα.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι σε καθε ψαρι.
Ισομοιράζουμε τις λεπτοκομμένες φέτες φινόκιο, τα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια, τα ντοματίνια και την κάππαρη.
Περιχύνουμε κάθε φιλέτο τσιπούρα με 1 κ.σ. ελαιόλαδο.
Κλείνουμε σε πακέτο τη λαδόκολλα.
Η ένωση κατά μήκος να είναι από πάνω.
Γυρίζουμε τη λαδόκολλα που περισσεύει στα πλαϊνά κάτω από το πακέτο.
Τοποθετούμε τα πακέτα σε ταψάκι.
Ψήνουμε την τσιπούρα στη λαδόκολλα, σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C για 20΄.
Αφήνουμε στη λαδόκολλα τα ψαρια μέχρι να σερβίρουμε για να διατηρηθούν ζεστά.
Συνοδεύστε το ψάρι με , βραστή πατάτα, άγρια χόρτα βραστά και ότι άλλο σας αρέσει.