Υλικά
Εξοπλισμός
Ταψί
Φούρνος
Υλικά
Εκτέλεση
- Για τα τυροκριτσίνια, απλώνουμε πρώτα τη σφολιάτα στον πάγκο. Χτυπάμε το αυγό με 1 κ.σ. νερό και αλείφουμε όλη την επιφάνεια της σφολιάτας. Πασπαλίζουμε τυρί και πάπρικα.
- Πατάμε με τα χέρια να κολλήσουν. Κόβουμε σε 24 μπαστούνια λωρίδες, τα στρίβουμε σαν βίδα – σπιράλ. Αραδιάζουμε σε 2 λαμαρίνες στρωμένες με λαδόκολλα.
- Ψήνουμε για 15-20 λεπτά στους 200°C στον αέρα μέχρι να ροδίσουν και να φουσκώσουν.