Εκτέλεση
Ξεκινάμε τη στριφτή τυρόπιτα, χτυπώντας σε ένα μεγάλο μπολ με πιρούνι τα αυγά. Προσθέτουμε το μοσχοκάρυδο και το πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε τη θρυμματισμένη φέτα και την τριμμένη μυζήθρα και τα χτυπάμε όλα μαζί σε ένα ομοιογενές μείγμα.
Ανοίγουμε τα φύλλα στον πάγκο εργασίας. Λαδώνουμε κάθε φύλλο ελαφρά με ένα πινέλο. Λαδώνουμε επίσης κι ένα μεγάλο, ρηχό ταψί. Κατά μήκος του φύλλου απλώνουμε με κουτάλι λίγη γέμιση και τυλίγουμε χαλαρά σε ρολό. Στη συνέχεια το στρίβουμε ελαφρά και το τυλίγουμε σε σαλίγκαρο. Το βάζουμε στο κέντρο του ταψιού.
Όμοια τυλίγουμε και τα υπόλοιπα φύλλα, φροντίζοντας να συνεχιστεί ο σαλίγκαρος από εκεί που σταματήσαμε. Στο τέλος όλο το ταψί θα είναι ένας μεγάλος σαλίγκαρος.
Περιχύνουμε με όσο λάδι περισσέψει από το άλειμμα των φύλλων. Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στις αντιστάσεις στους 170° C για μιάμιση ώρα, να ροδίσει καλά, και κόβουμε σε τρίγωνα κομμάτια.