Εκτέλεση
Τρίβουμε πρώτα όλα τα τυριά σε χοντρό τρίφτη μέσα σε μπασίνα (μεγάλο μπολ).
Προσθέτουμε τα 2 αυγά χτυπημένα, το ελαιόλαδο και το πιπέρι και τα ανακατεύουμε με κουτάλι πολύ καλά.
Βουτυρώνουμε ή λαδώνουμε ένα μεγάλο, μακρόστενο πυράντοχο σκεύος και το πασπαλίζουμε με φρυγανιά τριμμένη.
Χωρίζουμε το φύλλο κανταΐφι σε δύο ίσα μέρη.
Στρώνουμε το μισό κανταΐφι (το ανοίγουμε με τα δάχτυλα) στο πυράντοχο σκεύος και αδειάζουμε τη γέμιση.
Από πάνω σκεπάζουμε με το υπόλοιπο κανταΐφι, αφού το ανοίξουμε με τα δάχτυλα, να αφρατέψει.
Χαράζουμε τη τυρόπιτα με καταιφι σε κομμάτια.
Χτυπάμε σε μπολ τα αυγά και προσθέτουμε το γάλα για το σουφλέ τυριού.
Περιχύνουμε την τυρόπιτα με καταιφι.
Αφήνουμε το σκεύος για 1 ώρα σε θερμοκρασία δωματίου να ρουφήξει τα υγρά και να φουσκώσει το κανταΐφι.
Περιχύνουμε έπειτα με το λιωμένο βούτυρο.
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 250°C, στον αέρα.
Όταν τοποθετήσουμε την τυρόπιτα, χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία στους 180°C.
Ψήνουμε για 50 λεπτά, ώσπου να ροδίσει καλά.