Εκτέλεση
Για τη vegan μαγιονέζα αβοκάντο, βάζουμε όλα τα υλικά εκτός από το λάδι σε μπλέντερ. Τα χτυπάμε να γίνουν βελούδινη κρέμα.
Με το μπλέντερ σε λειτουργία, προσθέτουμε το λάδι και ομογενοποιούμε τα υλικά.
Η βελούδινη πράσινη vegan μαγιονέζα είναι έτοιμη. Παγώστε την και απολαύστε την όπως την κανονική μαγιονέζα, σε σαλάτες, σάντουιτς, θαλασσινά και ό,τι άλλο αγαπάτε.
Διατηρείται για 1 εβδομάδα σε γυάλινο βάζο στο ψυγείο αεροστεγώς κλεισμένη.
Δείτε και τη συνταγή μου για ακόμα μια εκδοχή της νηστίσιμης μαγιονέζας χωρίς αυγό.