Χοιρινό με λαχανικά και βίδες ζυμαρικά

Αυτό το χοιρινό με λαχανικά και βίδες είναι μια εύκολη και γρήγορη συνταγή με τεράστια νοστιμιά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και ήδη μαγειρεμένο κρέας.

4

15 λεπτά

10 λεπτά

Χοιρινό με λαχανικά και βίδες

Υλικά

ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΒΙΔΕΣ

Εξοπλισμός

Κατσαρόλα

Τηγάνι

Υλικά

ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ ΚΑΙ ΒΙΔΕΣ

Εκτέλεση

ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ

  1. Ψιλοκόβουμε με ένα μαχαίρι το κρεμμύδι, το μπρόκολο και το κουνουπίδι σε μικρά κομμάτια.
  2. Τρίβουμε το καρότο σε ένα τρίφτη και κόβουμε σε φέτες τα μανιτάρια.
  3. Κόβουμε το κρέας σε μικρές λωρίδες.
  4. Σοτάρουμε το κρέας, για να γίνει πιο νόστιμο το χοιρινό με λαχανικά και βίδες.
  5. Ζεσταίνουμε το μισό ελαιόλαδο σε κατσαρόλα.
  6. Σοτάρουμε το κρέας για 5 λεπτά, ώστε να ροδίσει και προσθέτουμε το κρεμμύδι.
  7. Σοτάρουμε για 3 λεπτά.
  8. Προσθέτουμε το καρότο.
  9. Ρίχνουμε τις ντομάτες (σπασμένες) και λίγο νερό για να σκεπάζει τα υλικά.
  10. Σιγοβράζουμε για 10 λεπτά και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι.
  11. Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο και σοτάρουμε το σκόρδο με τα μανιτάρια σε δυνατή φωτιά για 3 λεπτά.
  12. Προσθέτουμε το μπρόκολο και το κουνουπίδι σε πολύ μικρά κομμάτια και σοτάρουμε για 3 λεπτά.
  13. Προσθέτουμε την κρέμα βαλσαμικού και καραμελώνουμε τα λαχανικά.
  14. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και τα ρίχνουμε στη σάλτσα που έχει ήδη βράσει για 10 λεπτά.
  15. Πασπαλίζουμε με λίγο θυμάρι και σιγοβράζουμε για 6-7 λεπτά.
  16. Ελέγχουμε το αλατοπίπερο.

ΓΙΑ ΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ

  1. Βράζουμε τα ζυμαρικά τα στραγγίζουμε και κρατάμε λίγο από το νερό που έβρασαν.
  2. Τα ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα.
  3. Προσθέτουμε τη σάλτσα, λίγο από το νερό των ζυμαρικών και αφήνουμε σε δυνατή φωτιά για 1 λεπτό.
  4. Αποσύρουμε και προσθέτουμε το τυρί κρέμα.
  5. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως.
  6. Περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο.
Απόρρητο