Γλυκό με ζελέ και γιαούρτι
Για το δροσερό και καλοκαιρινό γλυκό με ζελέ και γιαούρτι, πρώτα διαλύουµε το ζελέ κεράσι στο βραστό νερό κι ανακατεύουµε καλά να λιώσει. Προσθέτουµε το κρύο νερό κι ανακατεύουµε καλά. Παγώνουµε το ζελέ στο ψυγείο µέχρι ν’ αρχίσει να πήζει και να κάνει σώµα.
Αφού αρχίσει να σταθεροποιείται, αδειάζουµε το µισοπηγµένο ζελέ στον κάδο του µίξερ. Προσθέτουµε το γιαούρτι και µε το σύρµα τα χτυπάµε να οµογενοποιηθούν και να αφρατέψουν.
Τέλος, προσθέτουµε τα φρούτα κι ανακατεύουµε µε κουτάλα. Ισοµοιράζουµε το µείγµα σε 6 ποτήρια. Το παγώνουµε να σφίξει καλά για 3 ώρες.
Δείτε και την εύκολη συνταγή μου για να φτιάξετε με τα χεράκια σας σπιτικό ζελέ!