Εκτέλεση
Καλοκαιρινό, light και δροσερό γλυκό, ζελέ φράουλα με γιαούρτι. Μέσα σε ένα μπολ διαλύουµε το ζελέ φράουλα χωρίς ζάχαρη, στο βραστό νερό, κι ανακατεύουµε να λιώσει καλά. Προσθέτουµε το κρύο νερό κι ανακατεύουµε. Παγώνουµε το ζελέ στο ψυγείο µέχρι ν’ αρχίσει να πήζει και να κάνει σώµα.
Αφού αρχίσει να σταθεροποιείται ελαφρά αλλά προσοχή όχι να σφίξει, αδειάζουµε το µισοπηγµένο ζελέ στον κάδο του µίξερ. Προσθέτουµε το γιαούρτι και µε το σύρµα τα χτυπάµε να οµογενοποιηθούν και να αφρατέψουν. Ή το χτυπάμε με σύρμα στο χέρι μέχρι να γίνει λείο και βελούδινο στην υφή του.
Τέλος, προσθέτουµε τα φρούτα κι ανακατεύουµε µε κουτάλα. Ισοµοιράζουµε το µείγµα σε 6 ποτήρια. Το παγώνουµε να σφίξει καλά τουλάχιστον για 3 ώρες. Γαρνίρουμε με φρέσκιες φράουλες. Μάθετε όλα τα μυστικά για το σωστό πλύσιμο και καθάρισμα της φράουλας.