• προετοιμασία 15 λεπτά
  • μαγείρεμα 15 λεπτά
57
  • 1 συσκευασία (100 γραμ.) ζελέ κεράσι
  • 250 ml βραστό νερό
  • 250 ml κρύο νερό
  • 1 κεσέ (200 γραμ.) γιαούρτι στραγγιστό με 2% λιπαρά
  • 1 κούπα ψιλοκομμένα κεράσια
Διαφήμιση

Διατροφικός Πίνακας

Διατροφική Αξία ανά μερίδα
    * Με βάση τη συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη των 2000 kcal για έναν ενήλικα.

    * Η θερμιδική κάλυψη και η σύσταση μακροστοιχείων γίνεται κατά προσέγγιση κι αφορά μια μερίδα της συνταγής.

    Εκτελεση

    Πρώτα διαλύουµε το ζελέ κεράσι στο βραστό νερό κι ανακατεύουµε καλά να λιώσει.

    Προσθέτουµε το κρύο νερό κι ανακατεύουµε καλά.

    Το παγώνουµε στο ψυγείο µέχρι ν’ αρχίσει να πήζει και να κάνει σώµα.

    Αφού αρχίσει να σταθεροποιείται, αδειάζουµε το µισοπηγµένο ζελέ στον κάδο του µίξερ.

    Προσθέτουµε το γιαούρτι και µε το σύρµα τα χτυπάµε να οµογενοποιηθούν και να αφρατέψουν.

    Τέλος, προσθέτουµε τα φρούτα κι ανακατεύουµε µε κουτάλα.

    Ισοµοιράζουµε το µείγµα σε 6 ποτήρια.

    Το παγώνουµε να σφίξει καλά για 3 ώρες.

    Διαφήμιση
    Κάτι μαγειρεύεται