ΑΡΘΡΑ ΤΟ ΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ

Το μενού της Πέμπτης 19/11/2026

Οι συνταγές που προτείνει η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου για την Πέμπτη 19 Νοεμβρίου

ατομικό παστίτσιο

Κάθε μέρα είναι μια νέα ευκαιρία να απολαύσουμε σπιτικό, νόστιμο φαγητό χωρίς να περνάμε ατελείωτες ώρες στην κουζίνα.

Για την Πέμπτη 19/11/2026, ετοίμασα ένα ολοκληρωμένο μενού με αγαπημένες συνταγές που συνδυάζουν γεύση, ισορροπία και απλά υλικά. Θα βρεις αναλυτική εκτέλεση βήμα-βήμα και όλα τα μυστικά μου για σίγουρη επιτυχία, που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις το καλύτερο αποτέλεσμα. Καλή μαγειρική και καλή απόλαυση!

ΓΡΗΓΟΡΑ & ΕΥΚΟΛΑ

ατομικό παστίτσιο

Ατομικό παστίτσιο με κιμά και κρέμα

Ψήνονται σε μικρά κεραμικά σκεύη, κάνουν χρυσαφένια κρούστα και σερβίρονται ζεστά, λαχταριστά και γεμάτα γεύση!
Δες εδώ αναλυτικά τη συνταγή για Ατομικό παστίτσιο από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

σαλάτα ρόκα και παρμεζάνα

Σαλάτα ρόκα με παρμεζάνα, λιαστή ντομάτα και κουκουνάρι

Η κλασική σαλάτα ρόκα-παρμεζάνα, έτοιμη σε 10 λεπτά. Πικάντικη ρόκα, γλυκές λιαστές ντομάτες, φινόκιο και καβουρδισμένο κουκουνάρι, με κρεμώδες dressing βαλσάμικου και μελιού και μπόλικη τριμμένη παρμεζάνα από πάνω.
Δες εδώ αναλυτικά τη συνταγή για Σαλάτα ρόκα με παρμεζάνα και κουκουνάρι από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ & ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΑ

τάρτα με καραμελωμένα κρεμμύδια

Τάρτα με καραμελωμένα κρεμμύδια

Απολαυστική τάρτα σφολιάτας με καραμελωμένα κρεμμύδια, ψητά ντοματίνια και φρέσκο κατσικίσιο τυρί.
Δες εδώ αναλυτικά τη συνταγή για Τάρτα με καραμελωμένα κρεμμύδια από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Ελπίζω οι σημερινές μου προτάσεις να σου δώσουν έμπνευση και να κάνουν το καθημερινό τραπέζι ακόμα πιο απολαυστικό. Και αύριο θα είμαστε ξανά μαζί με ακόμη 3 φανταστικές συνταγές!

Απόρρητο