ΑΡΘΡΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ

Η Αργυρώ στο Χαμογέλα και Πάλι: Λαζάνια Μπολονέζ-Μοσχάρι Λεμονάτο

Κάθε εβδομάδα, στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι», η Αργυρώ μας μαγειρεύει ξεχωριστές γεύσεις και μας δίνει τις καλύτερες ιδέες για το το οικογενειακό τραπέζι. Αυτή την εβδομάδα, ξεχώρισε δύο αγαπημένες της συνταγές.

Λαζάνια μπολονέζ, πλούσια, ζουμερά και λαχταριστά και Μοσχάρι λεμονάτο με ρύζι, εύκολη σπιτική και μαμαδίστικη συνταγή.

Δες τα σχετικά αποσπάσματα από την εκπομπή παρακάτω, κάνε κλικ στα αντίστοιχα links για να διαβάσεις ολόκληρες τις συνταγές, να δεις αναλυτικά τα υλικά και τα βήματα και μην ξεχάσεις να συνδεθείς στον λογαριασμό σου για να μπορείς να λαμβάνεις όλα τα υλικά στο e-mail σου.

Λαζάνια Μπολονέζ

Λαζάνια με κιμά, λιωμένα τυριά και κρέμα που δένει υπέροχα όλα τα υλικά. Ψήνονται στον φούρνο τρυφερά και αρωματικά, διατηρώντας την υγρασία τους μέσα στη λαδόκολλα. Μια ιδανική συνταγή για οικογενειακό τραπέζι

Βήμα – βήμα η εκτέλεση της συνταγής από την Αργυρώ στο πλατό της εκπομπής “Χαμογέλα και πάλι”:

Δες εδώ αναλυτικά την συνταγή για τις Λαζάνια με κιμά, της Αργυρώς και συνδέσου στον λογαριασμό σου ή δημιούργησε νέο για να μπορέσεις να λάβεις τα υλικά στο e-mail σου.

Μοσχάρι λεμονάτο με ρύζι

Μοσχάρι λεμονάτο στην κατσαρόλα, εύκολη σπιτική και μαμαδίστικη συνταγή. Με κρέας που λιώνει στο στόμα.

Βήμα – βήμα η εκτέλεση της συνταγής από την Αργυρώ στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι”:

Δες εδώ ολόκληρη την συνταγή για Μοσχάρι λεμονάτο με ρύζι της Αργυρώς με όλα τα μυστικά για να βγαίνει πάντα τέλειο και συνδέσου στο λογαριασμό σου (ή δημιούργησε καινούργιο) για να αποθηκεύεις τις αγαπημένες σου συνταγές.

Ραντεβού την επόμενη εβδομάδα στο MEGA και την εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι”. Μέχρι τότε για καθημερινή έμπνευση, εγγυημένες συνταγές και τα καλύτερα μυστικά για το μαγείρεμα από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, ο προορισμός είναι ένας: argiro.gr.

Απόρρητο