Πίσω

Μυστικά για να μαγειρέψετε σωστά το κοτόπουλο

Για να φτιάξετε το καλύτερο κοτόπουλο για τους αγαπημένους σας, εκτός από μία καλή συνταγή, χρειάζεστε και τα μυστικά μου.

Γιατί αν τα ακολουθήσετε, μπορεί να γίνει το κοτόπουλο από ένα βασικό συστατικό, ο πρωταγωνιστής του πιάτου που θα σερβίρετε.

Πριν μαγειρέψετε το κοτόπουλο, πρέπει πάντα να θυμάστε ότι χρειάζεται να μείνει για τουλάχιστον 30 λεπτά στον πάγκο της κουζίνας, ώστε να πάρει τη θερμοκρασία του δωματίου.

Δείτε εδώ όλα τα μυστικά για τη σωστή συντήρηση του κοτόπουλου.

Ταμπονάρετε ένα-ένα, τα κομμάτια του πουλερικού καλά, με απορροφητικό χαρτί, πριν ροδίσετε το κοτόπουλο

Το κοτόπουλο χρειάζεται καλό ρόδισμα σε όλα τα κομμάτια του.

Δώστε την απαραίτητη προσοχή στα κατεψυγμένα πουλερικά. Αν αποψύξουμε κατεψυγμένο κόκορα και τον μαγειρέψουμε, απαγορεύεται να τον καταψύξουμε ξανά.

Να θυμάστε ότι λατρεύω να μοιράζομαι μαζί σας τις συνταγές μου, αλλά και τα μυστικά για σίγουρη επιτυχία, που αντλώ μέσα από τη δουλειά μου. Θέλω να κάνετε με τα χέρια σας τα τέλεια μαγειρέματα.

Αφού μάθατε όλα τα μυστικά για το κοτόπουλο, ακολουθήστε τα βήματα της παρακάτω συνταγής και φτιάξτε ένα πεντανόστιμο κοτόπουλο με μακαρόνια.

κοτόπουλο κοκκινιστό - κοκκινιστό κοτόπουλο - κοτόπουλο με μακαρόνια - κοτόπουλο κοκκινιστό με μακαρόνια - κοτόπουλο κοκκινιστό στη κατσαρόλα - κοτόπουλο κοκκινιστό Αργυρώ - κοκκινιστό κοτόπουλο με μακαρόνια - κοτόπουλο κοκκινιστό κατσαρόλας - συνταγή κοτόπουλο κοκκινιστό - κοτόπουλο κοκκινιστό παραδοσιακό - κοτόπουλο με σάλτσα - μακαρόνια με κοτόπουλο και κόκκινη σάλτσα

Μοιράσου το

Διαφήμιση
Κάτι μαγειρεύεται