Πίσω

Το μενού της 25ης Μαρτίου με τα πιο νόστιμα φαγητά!

Το μενού της 25ης

Οι συνταγές που μοιράζομαι μαζί σας είναι τα παραδοσιακά φαγητά που θα φτιάξετε για το πιο νόστιμο μενού της 25ης Μαρτίου. Βάλτε τα στο τραπέζι σας, απολαύστε τα με την οικογένεια και τους φίλους σας, και σίγουρα θα πείτε «Και του χρόνου» με τέτοια νοστιμιά!

Διαλέξτε σκορδαλιά με πατάτα ή με ψωμί και απολαύστε την πιο βελούδινη σκορδαλιά που φάγατε ποτέ.

Πριν κάνετε οτιδήποτε, διαβάστε εδώ τα μυστικά μου για την καλύτερη σκορδαλιά και σας υπόσχομαι ότι δεν θα σας ξεπερνάει κανένας.

Πάμε στον μπακαλιάρο, το ψάρι που αγαπούν οι Έλληνες και δεν γίνεται μία μέρα σαν την 25η Μαρτίου να μην τον γευτούμε. Οι συνταγές που ακολουθούν ικανοποιούν όλα τα γούστα και πάνω από όλα… τόσο τραγανό τηγανητό μπακαλιάρο, τέτοιο κουρκούτι αέρινο δεν θα έχετε βάλει στο τραπέζι σας.

Πριν ξεκινήσετε να μαγειρεύετε, δείτε εδώ όλα τα τα μυστικά για τον μπακαλιάρο, την επιλογή, το σωστό ξαλμύρισμα και το μαγείρεμα του για να τον απογειώσετε!

Οι συνταγές της 25ης

μπακαλιάρος σκορδαλιά - μπακαλιάροσ σκορδαλιά αργυρώ - σκορδαλιά για μπακαλιάρο - σκορδαλιά για μπακαλιάρο - μπακαλιάροσ τηγανητόσ - βακαλάος σκορδαλιά - μπακαλιάρος αργυρώ - mpakaliaros skordalia - bakaliaros - συνταγή για μπακαλιάρο

Το σήμα κατατεθέν της ημέρας, και την καλύτερη συνταγή για μπακαλιάρο σκορδαλιά σας την έχω εδώ. Τραγανό κουρκούτι, και η πιο βελούδινη σκορδαλιά που φάγατε ποτέ!

σκορδαλιά με ψωμί - σκορδαλιά με καρύδια

Δείτε εδώ την παραδοσιακή συνταγή για σκορδαλιά με ψωμί, καρύδια και αμύγδαλα. Ταιριάζει τέλεια με τον μπακαλιάρο και είναι πλούσια σε γεύση από μόνη της.

Αν θέλετε να τιμήσετε τον μπακαλιάρο την 25η Μαρτίου, αλλά όχι με την κλασική του συνταγή. Δοκιμάστε εδώ τη συνταγή για μπακαλιάρο κρασάτο στην κατσαρόλα.

Ένα από τα φαγητά που είθισται για την 25η Μαρτίου, είναι τα παντζάρια! Είτε απλά βραστά σαλάτα είτε με τη συνταγή που θα βρείτε εδώ για ψητά παντζάρια σαλάτα, θα συμπληρώσουν ευχάριστα το μενού τη 25ης Μαρτίου.

Ακολουθήστε τη συνταγή μου για βελούδινη σκορδαλιά με πατάτα, διαβάστε τα μυστικά μου και φτιάξτε την καλύτερη, σκορδαλιά που φάγατε ποτέ. Και την πιο πρωτότυπη με τις παραλλαγές που σας δίνω για χρωματιστή σκορδαλιά!

Αυτή η φανταστική συνταγή για μπακαλιαροκροκέτες με μπύρα, είναι η τέλεια λύση για τους πιο δύσκολους του τραπεζιού. Εύκολη συνταγή που θα συμπληρώσει το τραπέζι σας.

Μπακαλιάρος στο φούρνο - κοκκινιστός μπακαλιάρος

Για το τέλος σας κράτησα ένα από τα φαγητά που αγαπάμε πολύ στα νησιά. Ένας συνδυασμός γλυκού και αλμυρού που αν είστε λάτρεις του είδους, θα σας ξετρελάνει. Δοκιμάστε λοιπόν τη συνταγή μου για κοκκινιστό μπακαλιάρο στιφάδο στο φούρνο.

Είμαι πάντα εδώ για να μοιράζομαι μαζί σας την πείρα μου και όλα τα μυστικά μου, για να σας δώσω όλες τις οδηγίες, συμβουλές, πληροφορίες, και όλα τα μυστικά που έχω μαζέψει αυτά τα 20 χρόνια που έχω αφιερωθεί στη μαγειρική και την εστίαση. Για να έχετε σίγουρη και απόλυτη επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνετε!

Μοιράσου το

Διαφήμιση
Κάτι μαγειρεύεται