Το μενού της 25ης Μαρτίου με τα πιο νόστιμα φαγητά!
Το μενού της 25ης
Οι συνταγές που μοιράζομαι μαζί σας είναι τα παραδοσιακά φαγητά που θα φτιάξετε για το πιο νόστιμο μενού της 25ης Μαρτίου. Βάλτε τα στο τραπέζι σας, απολαύστε τα με την οικογένεια και τους φίλους σας, και σίγουρα θα πείτε «Και του χρόνου» με τέτοια νοστιμιά!
Διαλέξτε σκορδαλιά με πατάτα ή με ψωμί και απολαύστε την πιο βελούδινη σκορδαλιά που φάγατε ποτέ.
Πάμε στον μπακαλιάρο, το ψάρι που αγαπούν οι Έλληνες και δεν γίνεται μία μέρα σαν την 25η Μαρτίου να μην τον γευτούμε. Οι συνταγές που ακολουθούν ικανοποιούν όλα τα γούστα και πάνω από όλα… τόσο τραγανό τηγανητό μπακαλιάρο, τέτοιο κουρκούτι αέρινο δεν θα έχετε βάλει στο τραπέζι σας.
Ένα από τα φαγητά που είθισται για την 25η Μαρτίου, είναι τα παντζάρια! Είτε απλά βραστά σαλάτα είτε με τη συνταγή που θα βρείτε εδώ για ψητά παντζάρια σαλάτα, θα συμπληρώσουν ευχάριστα το μενού τη 25ης Μαρτίου.
Ακολουθήστε τη συνταγή μου για βελούδινη σκορδαλιά με πατάτα, διαβάστε τα μυστικά μου και φτιάξτε την καλύτερη, σκορδαλιάπου φάγατε ποτέ. Και την πιο πρωτότυπη με τις παραλλαγές που σας δίνω για χρωματιστή σκορδαλιά!
Αυτή η φανταστική συνταγή για μπακαλιαροκροκέτες με μπύρα, είναι η τέλεια λύση για τους πιο δύσκολους του τραπεζιού. Εύκολη συνταγή που θα συμπληρώσει το τραπέζι σας.
Για το τέλος σας κράτησα ένα από τα φαγητά που αγαπάμε πολύ στα νησιά. Ένας συνδυασμός γλυκού και αλμυρού που αν είστε λάτρεις του είδους, θα σας ξετρελάνει. Δοκιμάστε λοιπόν τη συνταγή μου για κοκκινιστό μπακαλιάρο στιφάδο στο φούρνο.
Είμαι πάντα εδώ για να μοιράζομαι μαζί σας την πείρα μου και όλα τα μυστικά μου, για να σας δώσω όλες τις οδηγίες, συμβουλές, πληροφορίες, και όλα τα μυστικά που έχω μαζέψει αυτά τα 20 χρόνια που έχω αφιερωθεί στη μαγειρική και την εστίαση. Για να έχετε σίγουρη και απόλυτη επιτυχία σε ό,τι κι αν κάνετε!