Οι συνταγές που μοιράζομαι μαζί σας είναι τα παραδοσιακά φαγητά που θα φτιάξετε για το πιο νόστιμο μενού της 25ης Μαρτίου. Βάλτε τα στο τραπέζι σας, απολαύστε τα με την οικογένεια και τους φίλους σας, και σίγουρα θα πείτε «Και του χρόνου» με τέτοια νοστιμιά!
Διαλέξτε σκορδαλιά με πατάτα ή με ψωμί και απολαύστε την πιο βελούδινη σκορδαλιά που φάγατε ποτέ.
Πριν κάνετε οτιδήποτε, διαβάστε εδώ τα μυστικά μου για την καλύτερη σκορδαλιά και σας υπόσχομαι ότι δεν θα σας ξεπερνάει κανένας.
Πάμε στον μπακαλιάρο, το ψάρι που αγαπούν οι Έλληνες και δεν γίνεται μία μέρα σαν την 25η Μαρτίου να μην τον γευτούμε. Οι συνταγές που ακολουθούν ικανοποιούν όλα τα γούστα και πάνω από όλα… τόσο τραγανό τηγανητό μπακαλιάρο, τέτοιο κουρκούτι αέρινο δεν θα έχετε βάλει στο τραπέζι σας.
Πριν ξεκινήσετε να μαγειρεύετε, δείτε εδώ όλα τα τα μυστικά για τον μπακαλιάρο, την επιλογή, το σωστό ξαλμύρισμα και το μαγείρεμα του για να τον απογειώσετε!
Έτοιμοι; Πάμε!