Η κουβερτούρα χρησιμοποιείται σε πολλά αγαπημένα γλυκά είτε για επικάλυψη είτε στην γέμιση. Συνεπώς το λιώσιμο της κουβερτούρας είναι πολύ σημαντικό και πρέπει να γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε να παραμείνει λεία και γυαλιστερή.
Σας απασχολεί πολύ το λιώσιμο της κουβερτούρας, έχετε απορίες και συχνά με ρωτάτε πολλά γι’ αυτή!
Πως λιώνω κουβερτούρα την κανονική ή την λευκή; Πως να λιώσω σοκολάτα χωρίς μπεν μαρί;
Με τι λιώνει ή σοκολάτα, με γάλα με κρέμα γάλακτος ή με βούτυρο;
Σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων;
Πως πήζει η κουβερτούρα;
Τι να κάνω αν πήξει η κουβερτούρα;
Γιατί έκοψε η κουβερτούρα;
Πώς πήζει σωστά η σοκολάτα στην Γκανάζ;