Μία ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία διαδραματίζεται στην κουζίνα του «Μαγειρεύουμε Ελλάδα»

Μία ξεχωριστή γαστρονομική εμπειρία διαδραματίζεται στην κουζίνα του «Μαγειρεύουμε Ελλάδα», όπου διακεκριμένοι σεφ ετοιμάζουν εμπνευσμένες συνταγές, χρησιμοποιώντας ιδιαίτερα προϊόντα της χώρας μας, ενώ η αγαπημένη σεφ και πρέσβειρα της 6ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, σε συνεργασία με αναγνωρισμένες Λέσχες Αρχιμαγείρων από όλη την Ελλάδα, προσφέρουν μια μοναδική διαδραστική εμπειρία στους επισκέπτες της έκθεσης.

Τυροκομικά προϊόντα, αλλαντικά, βότανα, Κρασί, αποστάγματα και ηδύποτα “παντρεύονται” και δημιουργούν τις πιο μοναδικές γαστρονομικές συνταγές. Ανακαλύψτε την γεύση της Ελλάδος μέσα από την εκδήλωση «Μαγειρεύουμε Ελλάδα» όπου διακεκριμένοι Έλληνες σεφ από όλη την χώρα θα μας ταξιδέψουν στα ξεχωριστά γευστικά μονοπάτια της χώρας. Συγκεκριμένα στο πλαίσιο της 6ης Έκθεσης Τροφίμων και Ποτών ΕΞΠΟΤΡΟΦ που θα πραγματοποιηθεί από 1 έως 4 Φεβρουαρίου στο Ελληνικό, η αγαπημένη σεφ και πρέσβειρα της 6ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου με την συμβολή διακεκριμένων σεφ από τις Λέσχες Αρχιμαγείρων Κυκλάδων & Δωδεκανήσου, Κρήτης, Κέρκυρας, Πελοποννήσου & Δυτικής Ελλάδας , καθώς και γνωστοί σεφ από την Σύρο, Μύκονο, την Κάλυμνο, την Κω, την Λέρο και την Αστυπάλαια μας μυούν στα μυστικά και την τέχνη της ελληνικής γαστρονομίας.

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου επιλέγει ιδιαίτερα προϊόντα από τους παραγωγούς της έκθεσης και μαγειρεύει ζωντανά για τους επισκέπτες της 6ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ μοναδικές γαστρονομικές δημιουργίες. Επιπλέον, η Αργυρώ, υποδέχεται στην κουζίνα του «Μαγειρεύουμε Ελλάδα» τον Δημήτρη Γιγίνη που μας μυεί στα μυστικά και την τέχνη της Ανδριώτικης γαστρονομίας, τους δημοφιλείς chef Δημήτρη Σκαρμούτσο και Γιάννη Μπαξεβάνη που μας ταξιδεύουν σε νέες γευστικές αναζητήσεις, τους pastry chef Χρήστο Βέργαδο και Διονύσης Αλετράς με τις μοναδικές δημιουργίες τους, τον chef Βασίλη Παπαμικίνο ο οποίος μας συστήνει την παραδοσιακή Μηλέϊκη κουζίνα, τον Γκίκα Ξενάκη για να μας παρουσιάσει γεύσεις και προϊόντα της Νάξου, την Ελένη Ψυχούλη που μας ξεναγεί μέσα από τις συνταγές της στο γραφικό Πήλιο, τον Χάρη Νικολούζο που μας συστήνει την Ελληνική δημιουργική κουζίνα και τον Ηλία Σκουλά που μας μυεί στα μυστικά του street food.

Ακόμη, οι καθηγητές των ΙΕΚ ΑΚΜΗ Γιώργος Τσαπάρας, Παναγιώτης Πορίχης, Θάνος Καλογιάννης και Γιάννης Αθανασόπουλος (pastry chef) μοιράζονται μαζί μας την γνώση της γαστρονομικής τέχνης, ενω οι chef Γιάννης Στρατίκης & Θάνος Παναγιώτου από την HotelBrain μας αποκαλύπτουν την γεύση της φιλοξενίας μέσα από ένα εξαιρετικό Ξενοδοχειακό πρωινό.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του «Μαγειρεύουμε Ελλάδα» οι αγαπημένες Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και Ελένη Ψυχούλη θα απονέμουν τα βραβεία προϊόντων ΕΞΠΟΤΡΟΦ.

Δείτε αναλυτικά το Πρόγραμμα του Μαγειρεύουμε Ελλάδα εδώ

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μοιράσου το

Κάτι μαγειρεύεται