Πίσω

Μυστικά για τέλειες κρέπες

Μυστικά για κρέπες υπέροχες και γρήγορες

Αν θέλετε να φτιάξετε τέλειες συνταγές για κρέπες γρήγορα και εύκολα, πρέπει πρώτα να πετύχετε το τέλειο μείγμα για χυλό για αλμυρή κρέπα ή και γλυκιά. Μπορείτε επίσης εύκολα να φτιάξετε και υπέροχες κρέπες νηστίσιμες ή ακόμη και  με κιμά που θα σας ξετρελάνουν. Δείτε εδώ όλα τα μυστικά μου για τέλειες κρέπες.

Με αυτές τις συμβουλές μου, τα μυστικά μου, ακόμα και για τη σωστή αποθήκευσή τους στο ψυγείο, θα έχετε τις πιο νόστιμες κρέπες!

εναλλακτικέσ κρέπεσ χωρίσ αυγά - μίγμα για κρέπεσ επαγγελματικό - κρέπεσ αλμυρέσ για μπουφέ - αλμυρέσ κρέπεσ

Πώς φτιάχνουμε το χυλό για κρέπες

Λιώνετε το βούτυρο και αφήστε το να κρυώσει.
Όταν φτιάχνουµε µείγµατα για χυλούς (όπως κρέπες, pancakes φροντίζουµε το βούτυρο που θα χρησιµοποιήσουµε να είναι κρύο, όταν το προσθέτουμε στο αλεύρι. Με αυτό το μυστικό, που μπορεί να φαίνεται μικρό, καταφέρνουμε να μη σβολιάζει ποτέ ο χυλός.

Για ακόµα πιο λείους χυλούς µπορούµε, αφού ετοιµάσουµε το αραιό µείγµα, να το σουρώσουµε σε σίτα. Μπορούμε όμως, και να έχουμε κοσκινίσει το αλεύρι νωρίτερα.

Χτυπάτε το μείγμα ελαφρά με ένα σύρμα κουζίνας και όχι στο μίξερ ή στο μπλέντερ, γιατί, εάν το χτυπήσετε πολύ γρήγορα, οι κρέπες θα γίνουν σκληρές και σαν λάστιχο.

Αν θέλετε αρωματικές γλυκές κρέπες μπορείτε στο μείγμα να προσθέσετε λίγη βανίλια.

κρέπες - κρέπα - κρέπες αργυρώ - ζύμη για κρέπες - μίγμα για κρέπες - κρέπες βασική συνταγή - κρέπες συνταγή - κρέπες εύκολες - κρέπα συνταγή - η καλύτερη ζύμη για κρέπες - κρέπες συνταγή εύκολη - υλικά για κρέπες - κρέπες γλυκές - μίγμα για κρέπες επαγγελματικό - κρέπα αλμυρή - συνταγές για κρέπες - τηγάνι για κρέπες - εύκολη συνταγή για κρέπες - κρέπες αλμυρές για μπουφέ - χυλός για κρέπες

Πώς διατηρούμε τις κρέπες στο ψυγείο

Όλες τις συνταγές για κρέπες γλυκές ή αλμυρές όπως οι κρέπες με κιμά μπορείτε να τις ετοιμάσετε και να τις φυλάξετε στο ψυγείο ή στην κατάψυξη. Πρώτα τις αφήνετε να κρυώσουν και στη συνέχεια τοποθετείτε τη μία πάνω στην άλλη βάζοντας ενδιάμεσα λαδόκολλα. Τις βάζετε σε μια σακούλα τροφίμων και τις τοποθετείτε στο ψυγείο ή στην κατάψυξη. Όταν πρόκειται να τις χρησιμοποιήσετε, τις αφήνετε να ξεπαγώσουν σε θερμοκρασία δωματίου.

Να θυμάστε ότι λατρεύω να μοιράζομαι μαζί σας τις συνταγές μου, αλλά και τα μυστικά για σίγουρη επιτυχία, που αντλώ μέσα από τη δουλειά μου.

Μοιράσου το

Διαφήμιση
Κάτι μαγειρεύεται