Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στο National Geographic Traveller Food Festival 2019, στο Λονδίνο

Ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού πρόκειται να προβάλει την ελληνική γαστρονομία στο γαστρονομικό φεστιβάλ National Geographic Traveller Food Festival 2019 που θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά στο Λονδίνο. 

Η κουζίνα και η γαστρονομία της Ελλάδας θα ταξιδέψουν στο Λονδίνο στο National Geographic Traveller Food Festival 2019, στις 20 και 21 Ιουλίου. Στόχος είναι η προβολή της χώρας μας ως γαστρονομικός προορισμός, σε επαγγελματίες τουρισμού και κοινό, το οποίο αναμένεται να φτάσει περίπου τους 4 χιλιάδες επισκέπτες.

Στο διεθνές γαστρονομικό αυτό φεστιβάλ, θα βρίσκεται με το περίπτερό του ο Ε.Ο.Τ., και εκεί θα δώσουν το παρόν ο Δήμος Θεσσαλονίκης, η περιφέρειες Νοτίου Αιγαίου, Αττικής, Κρήτης και Δυτικής Ελλάδας και ο Σύνδεσμος Ελληνικού Οίνου.

Στο πλαίσιο του φεστιβάλ, επιλεγμένοι σεφ και οινολόγοι που θα εκπροσωπήσουν τους συμμετέχοντες θα παρουσιάσουν αυθεντικές συνταγές της ελληνικής κουζίνας από κάθε περιφέρεια καθώς και τοπικά κρασιά, δίνοντας μια γεύση Ελλάδας στο κοινό του εξωτερικού και προβάλλοντας τη γαστρονομία της χώρας μας στο εξωτερικό.

Το Νότιο Αιγαίο (Κυκλάδες και Δωδεκάνησα), στα πλαίσια της ανακήρυξής του σε Γαστρονομική Περιφέρεια της Ευρώπης για το 2019, θα δώσει το παρόν σε αυτό το γαστρονομικό φεστιβάλ που διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Βρετανική Πρωτεύουσα. 

Η chef Πρέσβειρα γαστρονομίας του Νοτίου Αιγαίου, Αργυρώ Μπαρμπαρίγου θα παρουσιάσει τη γεύση των νησιών την Κυριακή στις 11:30 Business Design Center.

Στο φεστιβάλ θα συμμετάσχουν επίσης βρετανικές επιχειρήσεις τουρισμού, αλλά και εθνικοί οργανισμοί τουρισμού από διάφορες χώρες.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μοιράσου το

Κάτι μαγειρεύεται