Το κορνέ ζαχαροπλαστικής είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο. Βολεύει όχι μόνο στον στολισμό των μπισκότων και των κέικ αλλά και στο να γεμίσετε σου ή εκλεράκια, να στολίσετε cupcakes, τούρτες. Γενικά είναι πολύ χρήσιμο και βοηθάει να χειριστείτε εύκολα τα κρεμώδη μείγματα, όπως σαντιγί, επικαλύψεις, φρόστινγκ, γεμίσεις κτλ. Πολλές φορές ακόμα και αν έχουμε ένα κορνέ μιας χρήσης στα συρτάρια της κουζίνας μας, στην εκτέλεση μιας συνταγής μπορεί να χρειαστούμε και δεύτερο και τρίτο. Γι’ αυτό, μάθετε αυτόν τον εύκολο τρόπο για να φτιάχνετε ένα εύκολο, χειροποίητο κορνέ από λαδόκολλα, για να έχετε όσα θέλετε, όποτε τα χρειάζεστε.
Θα χρειαστείτε:
Μία λαδόκολλα ή ένα κομμάτι από το ρολό με το αντικολλητικό χαρτί ψησίματος.