Μενουμε σπιτι: 5 συμβουλές για να μην πάρουμε βάρος

Μενουμε σπιτι.

Πως να μην πάρω βάρος τώρα που μένω στο σπίτι;

Ο συνεργάτης μας Διαιτολόγος-Διατροφολόγος, Αναστάσιος Παπαλαζάρου μας δίνει 5 χρήσιμες συμβουλές!

Η οδηγία από τους επίσημους φορείς “Μενουμε Σπιτι” είναι ζωτικής σημασίας για την υπάρχουσα κατάσταση με τον κορωνοϊό και την ακολουθούμε!

Μενουμε σπιτι και δουλεύουμε από το σπίτι, ασχολούμαστε με το σπίτι, μαγειρεύουμε πιο πολύ,  βλέπουμε την ταινία που δεν είχαμε προλάβει να παρακολουθήσουμε, διαβάζουμε το βιβλίο που δεν προλαβαίναμε να διαβάσουμε, περνάμε περισσότερο χρόνο με την οικογένειά μας, περισσότερο χρόνο με τον εαυτό μας.

Οι πολλές ώρες όμως που περνάμε μέσα στο σπίτι κρύβουν και έναν μικρό κίνδυνο! Καθώς είμαστε όλη μέρα κλεισμένοι μέσα στο σπίτι, έχουμε πρόσβαση συνεχώς στο φαγητό. Το αποτέλεσμα δεν είναι άλλο, κυρίως όταν δεν είμαστε απασχολημένοι με κάτι που κάνουμε, από το να τσιμπολογούμε συχνότερα. Το συχνό τσιμπολόγημα σε συνδυασμό με τη σχετική ακινησία που συνεπάγεται με τον κατ’ οίκον εγκλεισμό συνεπάγεται μεγάλη πιθανότητα να αυξήσουμε το βάρος μας.

Τι μπορούμε να κάνουμε έτσι ώστε παρόλο τον καθημερινό περιορισμό μας στο σπίτι, να μη δούμε το νούμερο στη ζυγαριά να ανεβαίνει;

Γι’ αυτό ακριβώς το θέμα, μας μιλάει ο πλέον ειδικός, με το μεστό και περιεκτικό του λόγο. 

Δείτε στο βίντεό του, τις 5 συστάσεις που μας δίνει αναλυτικά και περιγραφικά, τις οποίες μπορούμε και πρέπει να εντάξουμε στην ιδιαίτερη αυτή καθημερινότητά μας, έτσι ώστε να αποφύγουμε την αύξηση του βάρους μας.

https://www.argiro.gr/2020/03/menoume-spiti-5-symvoules-gia-na-min-paroume-varos/