Ανοιχτό κάλεσμα αλληλεγγύης από τη Wise Greece

Η Wise Greece δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη, μέσα στην πρωτοφανή κρίση που έχει δημιουργηθεί σε παγκόσμιο επίπεδο από την εξάπλωση του COVID-19! Αντιλαμβανόμενη  την ανάγκη υποστήριξης των συνανθρώπων μας αυτή τη δύσκολη περίοδο, σύσσωμη η ομάδα της Wise Greece προβαίνει στις παρακάτω άμεσες δράσεις:

  • Πραγματοποιεί ένα ανοιχτό κάλεσμα προς τους μικρούς παραγωγούς τροφίμων και ποτών όλης της χώρας, που αυτή την περίοδο πλήττονται περισσότερο από κάθε άλλη χρονική στιγμή. Η Wise Greece επισπεύδει τις διαδικασίες ένταξης νέων παραγωγών στην “οικογένειά της” με στόχο να ενισχυθούν οι πωλήσεις των προϊόντων τους και να εξασφαλίσουν ένα βασικό επίπεδο βιωσιμότητας τους επόμενους δύσκολους μήνες που έρχονται.
  • Το κέρδος της Wise Greece από τις πωλήσεις των προϊόντων μετατρέπεται σε Δωρεές τροφίμων σε Συσσίτια, Κοινωνικά Παντοπωλεία και Δομές φιλοξενίας παιδιών ή ηλικιωμένων, τα οποία δυσκολεύονται ακόμα περισσότερο αυτή την περίοδο να εξασφαλίσουν τα βασικά τρόφιμα που χρειάζονται.
  • Δημιουργεί υπηρεσία delivery τροφίμων πρώτης ανάγκης, τα οποία παραδίδονται δωρεάν σε συνανθρώπους μας που δυσκολεύονται ή αποφεύγουν να μετακινηθούν εκτός σπιτιού για προμήθειες.
  • Δημιουργεί ένα υλικό που αποστέλλεται σε εβδομαδιαία βάση, με εύκολες συνταγές με λίγα υλικά, συμβουλές υγείας και διατροφής, ιδέες δημιουργικής απασχόλησης παιδιών κ.α. με στόχο να δοθεί έμπνευση σε όλους τους συνανθρώπους μας που μένουν σπίτι για το καλό όλων μας.

Γιατί σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, η αλληλεγγύη είναι το “φάρμακο” που χρειαζόμαστε.
Περισσότερες πληροφορίες www.wisegreece.com

Λίγα λόγια για τη Wise Greece

H Wise Greece είναι μία πολυβραβευμένη μη κερδοσκοπική Κίνηση με διπλό σκοπό! Από τη μία πλευρά προωθεί σε 200 καταστήματα στην Ελλάδα και σε 8 χώρες στο εξωτερικό τα προϊόντα των μικρών παραγωγών της Ελλάδας, ενώ μετατρέπει το δικό της κέρδος από την πώληση των προϊόντων σε τρόφιμα για παιδιά, οικογένειες, άστεγους και ηλικιωμένους που έχουν ανάγκη.

Ο σκοπός της Wise Greece λοιπόν είναι από τη μία πλευρά να βοηθά τους μικρούς Έλληνες παραγωγούς να αναπτυχθούν και να εξάγουν τα προϊόντα τους, ενώ από την άλλη πλευρά να καταφέρνει να προσφέρει διαρκώς τρόφιμα υψηλής ποιότητας σε Ιδρύματα και Ορφανοτροφεία που τα χρειάζονται!

Περισσότερα από 2.500 προϊόντα και 100 Έλληνες παραγωγοί, έχουν συσπειρωθεί και συμμετέχουν στην Κίνηση Wise Greece μέχρι σήμερα, ενώ έχουν διατεθεί δεκάδες τόνοι τρόφιμα σε Ιδρύματα όλης της χώρας!

Η Wise Greece έχει λάβει αρκετά τιμητικά Βραβεία για τις δράσεις και το μοντέλο λειτουργίας της, ανάμεσα στα οποία τα Βραβεία “Νησίδες Ποιότητας” από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, το “Innovative Fundraising Award” από το British Council, το “Start Up Award” στην κατηγορία Βιώσιμη Ανάπτυξη, το “Voluntary Action Award” στην κατηγορία Κοινωνία & Οικονομία, αλλά και ανώτερα διεθνή βραβεία γεύσης για τα προϊόντα της, όπως τα “Great Taste Awards”. Πρόσφατα, η Wise Greece έλαβε το Ευρωπαϊκό “Social Challenge Award”, που δίδεται σε Φορείς που προσφέρουν καινοτόμες λύσεις στα πιο σημαντικά προβλήματα της Ευρώπης, το “Future Generations Award”, που πραγματοποιήθηκε με συμμετοχές από 4 χώρες και το Beyond Plastic Mediterranean από το Prince Albert II of Monaco Foundation.

Περισσότερες πληροφορίες:
Μελίνα Ταπραντζή  / 213 0276559 / info@wisegreece.com

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μοιράσου το

Κάτι μαγειρεύεται