Παχυσαρκια, η μάστιγα του σύγχρονου κόσμου

Αγαπημένες μου φίλες η παχυσαρκια είναι ένα σύγχρονο ζήτημα που μαστίζει ιδιαιτέρως τον δυτικό κόσμο.

To 2020, μέσα από έναν διαγωνισμό, αγκαλιάσαμε την προσπάθεια του mychoicemylife.gr να κάνει πραγματικότητα μια πολύ σημαντική κοινωνική εκστρατεία, ώστε να ευαισθητοποιήσουμε και να ενημερώσουμε το κοινό για το μεγάλο πρόβλημα του αυξημένου σωματικού βάρους και της παχυσαρκίας. Η παχυσαρκια είναι μια μαστιγα που ταλαιπωρεί πολλή κόσμο. Η απωλεια και το χασιμο κιλων είναι ένα συνεχόμενος και καθημερινός αγώνας πολλών ατόμων που αντιμετωπίζουν προβλήματα βάρους.

Η ανταπόκρισή σας ήταν μεγάλη και ενθουσιώδης! Σας ευχαριστούμε που στηρίξατε την πρωτοβουλία μας και εκατοντάδες από εσάς πήρατε μέρος στον διαγωνισμό μας.

Πριν λίγες ημέρες υποδέχτηκα τις νικήτριες στο εστιατόριό μου τον Παπαδακη, για ένα τετ α τετ γεύμα. Περάσαμε πολύ όμορφα, σας γνώρισα από κοντά και είμαι πολύ χαρούμενη που τέτοιες πρωτοβουλίες έχουν κοινωνικό αντίκτυπο και σας ενδιαφέρουν!

Η παχυσαρκια υπονομεύει τη σωματική και ψυχική υγεία, κάνει πιο δύσκολη την καθημερινότητα και τον τρόπο ζωής μας. Η δε παιδική παχυσαρκια είναι μια παγκόσμια μάστιγα που βάζει σε κίνδυνο το μέλλον των επόμενων γενιών. Η απωλεια κιλων είναι δύσκολη για τους περισσότερους από εμάς και η επιθυμία να περιορίσουμε τη ποσότητα τροφής βρίσκει αντίσταση από τον ίδιο μας τον οργανισμό, γιατί το σώμα μας έχει μνήμη και θέλει να επιστρέψει στο βάρος που έχει συνηθίσει να βρίσκεται για μεγάλο χρονικό διάστημα.

 

Η αντιμετώπισή του αυξημένου βάρους χρειάζεται πρόληψη και θεραπεία.

Έχετε και εσείς παρατηρήσει, ότι παρά τις προσπάθειές μας με δίαιτες και γυμναστική, τα περιττά κιλά εξακολουθούν να μας «συντροφεύουν»; Αυτό συμβαίνει γιατί, δίαιτα και άσκηση, από μόνα τους, συχνά δεν είναι αρκετά.

Η γνώση, λοιπόν, είναι δύναμη, όχι μόνο για εμάς αλλά και για τα παιδιά και τις οικογένειές μας!

Αν, λοιπόν θέλετε να ενημερωθείτε ολοκληρωμένα, το mychoicemylife είναι εδώ για να σας βοηθήσει, με την ιστοσελίδα και τη σελίδα του στο Facebook. Εκεί μπορείτε να βρείτε πολλές χρήσιμες συμβουλές γύρω από το θέμα για χασιμο κιλων και για το πώς μπορούμε να ξεκινήσουμε την προσπάθειά μας για απωλεια τους.

Και θυμηθείτε πως, έχοντας πάντα τον έλεγχο του βάρους μας, εκτός από όλα τα άλλα οφέλη, θα μπορείτε πάντα να απολαμβάνετε, χωρίς ενοχές, τις υπέροχες συνταγές μου, που τόσο πολύ αγαπάτε!

 Δείτε εδώ και το βιντεάκι του mychoicemylife.

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μοιράσου το

Κάτι μαγειρεύεται