• Αρχική
  • News
  • Απώλεια κιλών και υγεία. Γιατί να περιμένεις;

Απώλεια κιλών και υγεία. Γιατί να περιμένεις;

Αγαπημένες μου φίλες,

To 2020, μέσα από έναν διαγωνισμό, αγκαλιάσαμε την προσπάθεια του mychoicemylife.gr να κάνει πραγματικότητα μια πολύ σημαντική κοινωνική εκστρατεία, ώστε να ευαισθητοποιήσουμε και να ενημερώσουμε το κοινό για το μεγάλο πρόβλημα του αυξημένου σωματικού βάρους και της παχυσαρκίας.

Η ανταπόκρισή σας ήταν μεγάλη και ενθουσιώδης! Σας ευχαριστούμε που στηρίξατε την πρωτοβουλία μας και εκατοντάδες από εσάς πήρατε μέρος στον διαγωνισμό μας.

Πριν λίγες ημέρες υποδέχτηκα τις νικήτριες στο εστιατόριό μου τον Παπαδάκη, για ένα τετ α τετ γεύμα. Περάσαμε πολύ όμορφα, σας γνώρισα από κοντά και είμαι πολύ χαρούμενη που τέτοιες πρωτοβουλίες έχουν κοινωνικό αντίκτυπο και σας ενδιαφέρουν!

Η παχυσαρκία υπονομεύει τη σωματική και ψυχική υγεία, κάνει πιο δύσκολη την καθημερινότητα και τον τρόπο ζωής μας. Η δε παιδική παχυσαρκία είναι μια παγκόσμια μάστιγα που βάζει σε κίνδυνο το μέλλον των επόμενων γενιών. Η απώλεια βάρους είναι δύσκολη για τους περισσότερους από εμάς και η επιθυμία να περιορίσουμε τη ποσότητα τροφής βρίσκει αντίσταση από τον ίδιο μας τον οργανισμό, γιατί το σώμα μας έχει μνήμη και θέλει να επιστρέψει στο βάρος που έχει συνηθίσει να βρίσκεται για μεγάλο χρονικό διάστημα.

 

Η αντιμετώπισή του αυξημένου βάρους χρειάζεται πρόληψη και θεραπεία.

Έχετε και εσείς παρατηρήσει, ότι παρά τις προσπάθειές μας με δίαιτες και γυμναστική, τα περιττά κιλά εξακολουθούν να μας «συντροφεύουν»; Αυτό συμβαίνει γιατί, δίαιτα και άσκηση, από μόνα τους, συχνά δεν είναι αρκετά.

Η γνώση, λοιπόν, είναι δύναμη, όχι μόνο για εμάς αλλά και για τα παιδιά και τις οικογένειές μας!

Αν, λοιπόν θέλετε να ενημερωθείτε ολοκληρωμένα, το mychoicemylife είναι εδώ για να σας βοηθήσει, με την ιστοσελίδα και τη σελίδα του στο Facebook. Εκεί μπορείτε να βρείτε πολλές χρήσιμες συμβουλές γύρω από το θέμα και για το πώς μπορούμε να ξεκινήσουμε την προσπάθειά μας για απώλεια βάρους.

 Και θυμηθείτε πως, έχοντας πάντα τον έλεγχο του βάρους μας, εκτός από όλα τα άλλα οφέλη, θα μπορείτε πάντα να απολαμβάνετε, χωρίς ενοχές, τις υπέροχες συνταγές μου, που τόσο πολύ αγαπάτε!

 Δείτε εδώ και το βιντεάκι του mychoicemylife.