Παπαδάκης Στο Σπίτι: Γιορτινό μενού από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου!

Μοναδικές γεύσεις με παράδοση στο σπίτι ή click away με τη νέα υπηρεσία Παπαδάκης Στο Σπίτι!
Τα φετινά Χριστούγεννα 2020 είναι διαφορετικά. Παρόλα αυτά θα τα γιορτάσουμε, έστω και λίγοι, στο σπίτι μας και θα νιώσουμε γιορτινή ατμόσφαιρα και θα γευτούμε ιδιαίτερες γεύσεις, όπως συνηθίζεται αυτές τις όμορφες ημέρες.
Γιατί το μενού των Χριστουγέννων πρέπει να είναι ιδιαίτερο και να μας δώσει την αίσθηση της γιορτής, είτε είμαστε όλη η οικογένεια είτε μόνο δυο – τρία άτομα.
Απολαύστε στην θαλπωρή του σπιτιού σας το χριστουγεννιάτικο μενού ή φτιάξτε το δικό σας μενού από τις a’ la cart επιλογές μας που εγώ και η ομάδα του εστιατορίου Παπαδάκης επιμεληθήκαμε με πολύ μεράκι και επιλογή των καλύτερων υλικών, ώστε το αποτέλεσμα να ικανοποιήσει και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.
Ένα χριστουγεννιάτικο μενού με υλικά εποχής και με προτάσεις επιλογής για όλα τα γούστα.

 

Μπορείτε να παραγγείλετε το χριστουγεννιάτικο μενού με ένα τηλεφώνημα στο 2103608621 ή κάνοντας online την παραγγελία σας.
Η νέα υπηρεσία delivery από το εστιατόριο Παπαδάκης στην καρδιά της Αθήνας, με διανομή στο σπίτι σας, στην ακτίνα εμβέλειας της υπηρεσίας ή με click away από όποια περιοχή κι αν έρχεστε, θα σας εξυπηρετήσει άμεσα στην προκαθορισμένη ώρα.
Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στρώσετε τραπεζομάντηλο και σερβίτσια και απλά να σερβίρετε το πιο λαχταριστό γιορτινό χριστουγεννιάτικο μενού που επιλέξατε!

Οι ώρες εξυπηρέτησης και παράδοσης είναι από τις 13:30 έως τις 23:00 καθημερινά και από τις 13:20 έως τις 18:00 την Κυριακή.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2103608621

Απολαύστε το με υγεία!
Καλά Χριστούγεννα!
Διαφήμιση
Διαφήμιση

Μοιράσου το

Κάτι μαγειρεύεται