Η Πάρος έχει πολλές ομορφιές και τώρα έχει να υπερηφανεύεται και την τοπική μπύρα 56 isles.
Η ιδέα ξεκίνησε ένα απόγευμα στο Λονδίνο. Δεν υπάρχουν και πολλά ζεστά απογεύματα στο Λονδίνο, αντίθετα με τα ελληνικά νησιά. Συζητώντας τις μελλοντικές μας ανησυχίες, με τον φίλο και μετέπειτα συνέταιρό μου Μαρίνο Αλεξάνδρου γεννήθηκε η ιδέα της 56. Η παραπάνω συζήτηση έγινε σε μια pub στο Mayfair πίνοντας ένα ποτήρι εξαιρετικής μπύρας. Στην απέναντι μεριά του δρόμου διαδραματίζονταν κάποιο event και η περιοχή ήταν γεμάτη κόσμο, ο οποίος απολάμβανε τα ποτά του με αυτό τον υπέροχο καιρό. Αυτό μας έφερε στο νου τις όμορφες μέρες στο νησί. Θέλαμε λοιπόν να δημιουργήσουμε ένα ποιοτικό προϊόν που να σε ταξιδεύει γευστικά στα υπέροχα νησιά της Ελλάδας. Μια μπύρα craft που θα απολαμβάνεται κάτω από τον ήλιο του Αιγαίου. Πλούσια σε γεύση, «τραγανή» και ευχάριστη.
Η χρήση του κριθαριού που καλλιεργείται στο νησί δίνει έναν ιδιαίτερο γευστικό χαρακτήρα στην μπύρα που οφείλεται στο μικροκλίμα του τόπου. Η αλμύρα της θάλασσας, η ηλιοφάνεια και η ποιότητα των πρώτων υλών που χρησιμοποιούνται προσθέτουν στην γεύση, αναδυκνύοντας τα ιδιαίτερα γευστικά χαρακτηριστικά της, ενώ η χρήση ποικιλιών ποιοτικού λυκίσκου από διάφορες χώρες αλλά και βύνης με έντονα αρωματικό και γευστικό χαρακτήρα αναδεικνύουν τα επιμέρους συστατικά της συνταγής.
Παρασκευασμένη στην αγαπημένη μας Πάρο, με το όνομά της να τιμά και τα 56 νησιά των Κυκλάδων, κοσμοπολίτικη, με πανέμορφο τοπίο και την ζεστασιά των ανθρώπων της.