Χοιρινές μπριζόλες στα κάρβουνα με πάστα πιπεριάς

Τι θα λέγατε για πεντανόστιμη και ζουμερή χοιρινή μπριζόλα στα κάρβουνα, με μια συνοδευτική πάστα πιπεριάς που απλά θα σας κάνει να παραμιλάτε!

6

5 λεπτά

15 λεπτά

χοιρινά μπριζολάκια στα κάρβουνα συνταγες για μπαρμπεκιου bbq

Υλικά

ΓΙΑ ΤΑ ΧΟΙΡΙΝΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΣΤΑ ΠΙΠΕΡΙΑΣ

Υλικά

ΓΙΑ ΤΑ ΧΟΙΡΙΝΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΣΤΑ ΠΙΠΕΡΙΑΣ

Εκτέλεση

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΣΤΑ ΠΙΠΕΡΙΑΣ

  1. Ξεφλουδίζουμε και αφαιρούμε τους σπόρους από τις ψητές πιπεριές.
  2. Τις βάζουμε στο μπλέντερ, προσθέτουμε το σκόρδο, τα αμύγδαλα, το μαϊντανό, το ξίδι, το μπούκοβο και αλάτι.
  3. Τα χτυπάμε να γίνουν πάστα.
  4. Λίγο λίγο προσθέτουμε το ελαιόλαδο. Αν είναι το μείγμα πολύ αραιό προσθέτουμε λίγη τριμμένη φρυγανιά.
  5. Διατηρούμε την πάστα στο ψυγείο.

ΓΙΑ ΤΑ ΧΟΙΡΙΝΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙΑ

  1. Ανάβουμε τη φωτιά.
  2. Βάζουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια ολόκληρα σε μπολ, τα περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο και τα πασπαλίζουμε με αλάτι.
  3. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι στα χοιρινά μπριζολάκια και τα ψήνουμε στη σχάρα για 5΄.
  4. Τα αναποδογυρίζουμε και βάζουμε στη σχάρα και τα ολόκληρα φρέσκα κρεμμυδάκια.
  5. Ψήνουμε τα μπριζολάκια για 5΄-6΄ επιπλέον για μέτριο ψήσιμο.
  6. Τα μεταφέρουμε σε πιατέλα με τα ψητά κρεμμύδια και την πάστα πιπεριάς.
Απόρρητο