Υλικά
ΓΙΑ ΤΑ ΧΟΙΡΙΝΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΣΤΑ ΠΙΠΕΡΙΑΣ
Υλικά
ΓΙΑ ΤΑ ΧΟΙΡΙΝΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙΑ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΣΤΑ ΠΙΠΕΡΙΑΣ
Εκτέλεση
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΣΤΑ ΠΙΠΕΡΙΑΣ
- Ξεφλουδίζουμε και αφαιρούμε τους σπόρους από τις ψητές πιπεριές.
- Τις βάζουμε στο μπλέντερ, προσθέτουμε το σκόρδο, τα αμύγδαλα, το μαϊντανό, το ξίδι, το μπούκοβο και αλάτι.
- Τα χτυπάμε να γίνουν πάστα.
- Λίγο λίγο προσθέτουμε το ελαιόλαδο. Αν είναι το μείγμα πολύ αραιό προσθέτουμε λίγη τριμμένη φρυγανιά.
- Διατηρούμε την πάστα στο ψυγείο.
ΓΙΑ ΤΑ ΧΟΙΡΙΝΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑΚΙΑ
- Ανάβουμε τη φωτιά.
- Βάζουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια ολόκληρα σε μπολ, τα περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο και τα πασπαλίζουμε με αλάτι.
- Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι στα χοιρινά μπριζολάκια και τα ψήνουμε στη σχάρα για 5΄.
- Τα αναποδογυρίζουμε και βάζουμε στη σχάρα και τα ολόκληρα φρέσκα κρεμμυδάκια.
- Ψήνουμε τα μπριζολάκια για 5΄-6΄ επιπλέον για μέτριο ψήσιμο.
- Τα μεταφέρουμε σε πιατέλα με τα ψητά κρεμμύδια και την πάστα πιπεριάς.