Υλικά
ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΟΥΦΛΕ
Εξοπλισμός
Ταψί
Υλικά
ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΣΟΥΦΛΕ
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Βουτυρώνουμε 4 πυρίμαχα ατομικά μπολάκια.
- Βράζουμε τα ζυμαρικά για 5-6 λεπτά και τα στραγγίζουμε καλά.
- Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπάμε τα αυγά, το γιαούρτι, το γάλα, 3/4 φλιτζανιού κεφαλοτύρι, το ανθότυρο, τη μοτσαρέλα και το σκόρδο.
- Προσθέτουμε 3/4 κ.γ αλάτι, τρίβουμε πιπέρι και πασπαλίζουμε με την πάπρικα.
- Ρίχνουμε και τα ζυμαρικά.
- Στο μπλέντερ χτυπάμε το ψωμί ώστε να αλεστεί καλά σε τρίμματα.
- Προσθέτουμε το λιωμένο βούτυρο και ξαναχτυπάμε.
- Ισομοιράζουμε το μείγμα στα ατομικά μπολάκια, πασπαλίζουμε με το υπόλοιπο κεφαλοτύρι και τέλος ισομοιράζουμε και τα ψίχουλα στα μπολάκια.
- Ψήνουμε σε μπεν μαρί φούρνου στους 180°C, για περίπου 20 λεπτά, μέχρι να λιώσουν τα τυριά, και να σταθεροποιηθεί το μείγμα.
- Αφήνουμε να σταθεί λίγο, και σερβίρουμε το νοστιμότατο πιάτο στους καλεσμένους μας.