Ψαρονέφρι με ζυμαρικά

Φανταστική συνταγή, για ένα πλούσιο πιάτο με ψαρονέφρι με ζυμαρικά, που γίνεται σε 15 λεπτά.

4

5 λεπτά

15 λεπτά

ψαρονέφρι με ζυμαρικά

Υλικά

ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ

Εξοπλισμός

Κατσαρόλα

Τηγάνι

Υλικά

ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ

Εκτέλεση

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ξεκινάμε το ψαρονέφρι με ζυμαρικά, καθαρίζοντας και κόβοντας το ψαρονέφρι σε λεπτές φέτες και μετά σε λωρίδες.
  2. Ζεσταίνουμε σε πλασοτέ κατσαρόλα το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας για 3΄-4΄.
  3. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το πράσο και σοτάρουμε για 2-3′.
  4. Ρίχνουμε τα μανιτάρια και τα αφήνουμε να πίνουν τα υγρά τους.
  5. Προσθέτουμε τα ντοματίνια κομμένα στη μέση, το τριμμένο καρότο και το σκόρδο και  σοτάρουμε για 2΄-3΄.
  6. Ρίχνουμε το ζεστό νερό ή λευκό ξηρό κρασί.
  7. Τέλος προσθέτουμε τα μυρωδικά, τρίβουμε μπόλικο πιπέρι και σιγοβράζουμε για 15΄ μέχρι να δέσει καλά η σάλτσα.
  8. Αραιώνουμε το γιαούρτι σε μπολ με λίγη από την σάλτσα.
  9. Περιχύνουμε τα υλικά στο τηγάνι.
  10. Έχουμε βράσει τις ταλιατέλες σε αλατισμένο νερό που κοχλάζει για 6′.
  11. Έτσι όπως στάζουν, τις ρίχνουμε µε τσιμπίδα στη σάλτσα και βράζουμε σε δυνατή φωτιά για 1-2΄.
  12. Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το τυρί.
  13. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε το μακαρόνια με χοιρινά φιλετάκια αμέσως.
Απόρρητο