Υλικά
ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ
Εξοπλισμός
Κατσαρόλα
Τηγάνι
Υλικά
ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΑΛΙΑΤΕΛΕΣ ΜΕ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ξεκινάμε το ψαρονέφρι με ζυμαρικά, καθαρίζοντας και κόβοντας το ψαρονέφρι σε λεπτές φέτες και μετά σε λωρίδες.
- Ζεσταίνουμε σε πλασοτέ κατσαρόλα το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρέας για 3΄-4΄.
- Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το πράσο και σοτάρουμε για 2-3′.
- Ρίχνουμε τα μανιτάρια και τα αφήνουμε να πίνουν τα υγρά τους.
- Προσθέτουμε τα ντοματίνια κομμένα στη μέση, το τριμμένο καρότο και το σκόρδο και σοτάρουμε για 2΄-3΄.
- Ρίχνουμε το ζεστό νερό ή λευκό ξηρό κρασί.
- Τέλος προσθέτουμε τα μυρωδικά, τρίβουμε μπόλικο πιπέρι και σιγοβράζουμε για 15΄ μέχρι να δέσει καλά η σάλτσα.
- Αραιώνουμε το γιαούρτι σε μπολ με λίγη από την σάλτσα.
- Περιχύνουμε τα υλικά στο τηγάνι.
- Έχουμε βράσει τις ταλιατέλες σε αλατισμένο νερό που κοχλάζει για 6′.
- Έτσι όπως στάζουν, τις ρίχνουμε µε τσιμπίδα στη σάλτσα και βράζουμε σε δυνατή φωτιά για 1-2΄.
- Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το τυρί.
- Ανακατεύουμε και σερβίρουμε το μακαρόνια με χοιρινά φιλετάκια αμέσως.