Υλικά
ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΛΙΟΛΙΝΙ ΜΕ ΚΑΒΟΥΡΜΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
Εξοπλισμός
Κατσαρόλα
Τηγάνι
Υλικά
ΓΙΑ ΤΑ ΤΑΛΙΟΛΙΝΙ ΜΕ ΚΑΒΟΥΡΜΑ
ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑ
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά.
- Προσθέτουμε τον καβουρμά και το σκόρδο και σοτάρουμε για 2΄-3΄.
- Ρίχνουμε τις ντομάτες και σιγοβράζουμε για 10΄.
- Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και το μαϊντανό.
- Βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό.
- Όπως στάζουν, τα ρίχνουμε στη σάλτσα και τα βράζουμε για 1΄-2΄ σε δυνατή φωτιά.
- Αν είναι στεγνά, προσθέτουμε λίγο νερό από αυτό που έβρασαν τα ζυμαρικά και ανακατεύουμε.
- Ρίχνουμε τη μυζήθρα, ανακατεύουμε και σερβίρουμε αμέσως.