Υλικά
ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΡΤΕΛΙΝΙΑ ΣΕ ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ
Εξοπλισμός
Κατσαρόλα
Υλικά
ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΡΤΕΛΙΝΙΑ ΣΕ ΑΡΩΜΑΤΙΚΗ ΣΑΛΤΣΑ ΜΕ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ
Εκτέλεση
ΤΟΡΤΕΛΙΝΙΑ ΜΕ ΣΑΛΤΣΑ ΜΟΤΣΑΡΕΛΑ
- Ξεκινάμε τα τορτελίνια, σοτάροντας στο ελαιόλαδο σε μία κατσαρόλα το σκόρδο για 2 λεπτά.
- Προσθέτουμε τις ντομάτες, τα μυρωδικά, αλάτι, πιπέρι και ζάχαρη.
- Σιγοβράζουμε σε χαμηλή φωτιά τη σάλτσα για 45 λεπτά, να δέσει.
- Στο μεταξύ βράζουμε τα τορτελίνια και τα στραγγίζουμε.
- Τα ρίχνουμε στην αρωματική σάλτσα ντομάτας, τρίβουμε πιπέρι και πασπαλίζουμε την παρμεζάνα.
- Ανακατεύουμε πολύ καλά.
- Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα κυβάκια μοτσαρέλας.
- Ανακατεύουμε και σερβίρουμε σε βαθιά πιατέλα.
- Αν θέλουμε γαρνίρουμε με ψιλοκομμένο δυόσμο και βασιλικό.