Τορτελίνια με σάλτσα μοτσαρέλα
Ξεκινάμε τα τορτελίνια, σοτάροντας στο ελαιόλαδο σε μία κατσαρόλα το σκόρδο για 2 λεπτά.
Προσθέτουμε τις ντομάτες, τα μυρωδικά, αλάτι, πιπέρι και ζάχαρη.
Σιγοβράζουμε σε χαμηλή φωτιά τη σάλτσα για 45 λεπτά, να δέσει.
Στο μεταξύ βράζουμε τα τορτελίνια και τα στραγγίζουμε.
Τα ρίχνουμε στην αρωματική σάλτσα ντομάτας, τρίβουμε πιπέρι και πασπαλίζουμε την παρμεζάνα.
Ανακατεύουμε πολύ καλά.
Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τα κυβάκια μοτσαρέλας.
Ανακατεύουμε και σερβίρουμε σε βαθιά πιατέλα.
Αν θέλουμε γαρνίρουμε με ψιλοκομμένο δυόσμο και βασιλικό.