Υλικά
Εξοπλισμός
Τηγάνι
Υλικά
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε πρώτα το σουσαμέλαιο σε βαθύ τηγάνι ή γουόκ.
- Σοτάρουμε ελαφρά τα μανιτάρια και τις πιπεριές μαζί με τα φρέσκα κρεμμυδάκια για 3 με 4 λεπτά.
- Προσθέτουμε τις γαρίδες και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 3 λεπτά, μέχρι αυτές να αλλάξουν χρώμα.
- Προσθέτουμε το βρασμένο ρύζι και ανακατεύουμε.
- Κάνουμε μια λακκούβα στο κέντρο του μίγματος και ρίχνουμε τα αυγά.
- Με ξύλινη κουτάλα ανακατεύουμε στην αρχή στο κέντρο του τηγανιού και σιγά σιγά μεγαλώνουμε τους κύκλους, ενώνοντας έτσι τα αυγά με τα υπόλοιπα υλικά.
- Προσθέτουμε το κάρυ, αλάτι και πιπέρι