Ρύζι με κάρυ

Γαρίδες με ρύζι και κάρυ από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου! Ένα εύκολο καλοκαιρινό πιάτο με όλη τη γεύση της θάλασσας, αλλά και το πικάντικο άρωμα του ανατολίτικου μπαχαρικού

4

5 λεπτά

10 λεπτά

γαρίδες με ρύζι και κάρυ

Υλικά

Εξοπλισμός

Τηγάνι

Υλικά

Εκτέλεση

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Ζεσταίνουμε πρώτα το σουσαμέλαιο σε βαθύ τηγάνι ή γουόκ.
  2. Σοτάρουμε ελαφρά τα μανιτάρια και τις πιπεριές μαζί με τα φρέσκα κρεμμυδάκια για 3 με 4 λεπτά.
  3. Προσθέτουμε τις γαρίδες και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 3 λεπτά, μέχρι αυτές να αλλάξουν χρώμα.
  4. Προσθέτουμε το βρασμένο ρύζι και ανακατεύουμε.
  5. Κάνουμε μια λακκούβα στο κέντρο του μίγματος και ρίχνουμε τα αυγά.
  6. Με ξύλινη κουτάλα ανακατεύουμε στην αρχή στο κέντρο του τηγανιού και σιγά σιγά μεγαλώνουμε τους κύκλους, ενώνοντας έτσι τα αυγά με τα υπόλοιπα υλικά.
  7. Προσθέτουμε το κάρυ, αλάτι και πιπέρι
Απόρρητο