Υλικά
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΣΕ ΚΑΝΤΑΙΪΦΙ
Εξοπλισμός
Ταψί
Τηγάνι
Υλικά
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ ΣΕ ΚΑΝΤΑΙΪΦΙ
Εκτέλεση
ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ
- Πλένουμε πρώτα τα κολοκύθια.
- Μετά τα τρίβουμε σε χοντρό τρίφτη.
- Τα βάζουμε σε σουρωτήρι και αλατίζουμε.
- Τα αφήνουμε να σταθούν και τα στύβουμε καλά.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ
- Κόβουμε τα κρεμμύδια σε λεπτές φέτες.
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι και μαραίνουμε τα κρεμμύδια να γίνουν διάφανα.
- Προσθέτουμε τα κολοκύθια και τα αφήνουμε να πιούν όλα τα υγρά τους. Αποσύρουμε.
- Προσθέτουμε καρότο τριμμένο και μυρωδικά ψιλοκομμένα.
- Προσθέτουμε τα τυριά και τα χτυπημένα αυγά.
- Σπάμε τον φιδέ στη γέμιση και ανακατεύουμε.
- Ανοίγουμε το κανταΐφι με βουτυρωμένα δάχτυλα.
- Στρώνουμε το μισό σε λαδωμένο ταψί και καλύπτουμε με την γέμιση.
- Τέλος στρώνουμε το υπόλοιπο κανταΐφι.
- Ψήνουμε στους 180°C στον αέρα για 45′ να ροδίσει καλά το κανταΐφι.