Υλικά
Εξοπλισμός
Κατσαρόλα
Υλικά
Εκτέλεση
- Ξεκινάμε να φτιάξουμε το κατσικάκι με χόρτα και μάραθο στην κατσαρόλα, τσιγαρίζοντας πρώτα στο λάδι τα κρεμμύδια.
- Προσθέτουμε το κρέας.
- Όταν πάρει χρώμα, περιχύνουμε με το κρασί και βράζουμε για 5΄ σε δυνατή φωτιά για το κατσικάκι με χόρτα.
- Ζεματάμε τα χόρτα σε βραστό νερό για 5΄.
- Ρίχνουμε στο κρέας τα χόρτα, καλύπτουμε με το νερό και βράζουμε για 45΄.
- Στο τέλος προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι, τον κρόκο, τον άνηθο και τον μάραθο.;
ΑΥΓΟΛΕΜΟΝΟ
- Χτυπάμε τ’ αυγά, προσθέτουμε το χυμό από τα λεμόνια και λίγο ζουμί από το φαγητό.
- Το περιχύνουμε στην κατσαρόλα με το κατσικάκι, ανακινώντας κάπου κάπου ώσπου να δέσει το αυγολέμονο.