Υλικά
Εξοπλισμός
Τηγάνι
Υλικά
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ζεσταίνουμε σε ένα τηγάνι 1 κ.σ. λάδι.
- Ροδίζουμε το κρέας ανακατεύοντας μέχρι να ψηθεί για 4-5 λεπτά, προσθέτουμε το κρεμμύδι να ροδίσει για 5-7 λεπτά, και στη συνέχεια προσθέτουμε το καρότο και τις πιπεριές.
- Αφήνουμε να μαραθούν ελαφρά.
- Τραβάμε στη μια μεριά του γουόκ τα λαχανικά και ρίχνουμε λίγο λάδι στο άδειο σημείο του τηγανιου.
- Ρίχνουμε τα αυγά και αφήνουμε να ψηθούν ανακατεύοντας για 2 λεπτά, να ψηθούν και να σπάσουν σε κομμάτια.
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά του τηγάνι, λαχανικά, κρέας, αυγά και ρίχνουμε την σόγια και την oyster sauce (τη βρίσκετε σε μεγάλα σούπερ μάρκετ στο σημείο με τα ασιατικά προϊόντα).
- Προσθέτουμε τις φύτρες τα ενταμάμε, το φρέσκο κρεμμύδι και το σουσάμι.
- Τέλος ρίχνουμε το βρασμένο ρύζι ανακατεύουμε πολύ καλά για 1-2 λεπτά στη φωτιά κι αν χρειάζεται προσθέτουμε λίγη σάλτσα σόγιας ή oyster επιπλέον.
- Σερβίρουμε το τηγανητό ρύζι σε ζεστά μπολ.