Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
Εξοπλισμός
Τηγάνι
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΕ ΛΑΧΑΝΙΚΑ
Εκτέλεση
- Σε βαθύ τηγάνι ή γουόκ ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το φιλέτο για 2΄-3΄.
- Προσθέτουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τα μανιτάρια, την πιπεριά, το σχοινόπρασο, το κάρυ και την πάπρικα, και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 3΄-4΄ ακόμα.
- Σβήνουμε με τη σόγια και το κρασί.
- Προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε με μία ξύλινη κουτάλα.
- Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 5΄.
- Δοκιμάζουμε πριν αλατίσουμε και σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι.