Εκτέλεση
1. Σε βαθύ τηγάνι ή γουόκ ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το φιλέτο για 2΄-3΄. Προσθέτουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τα μανιτάρια, την πιπεριά, το σχοινόπρασο, το κάρι και την πάπρικα, και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 3΄-4΄ ακόμα.
2. Σβήνουμε με τη σόγια και το κρασί. Προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε.
3. Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 5΄. Δοκιμάζουμε πριν αλατίσουμε και σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι.