Για το μοσχάρι με λαχανικά
Σε βαθύ τηγάνι ή γουόκ ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το φιλέτο για 2΄-3΄.
Προσθέτουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια, τα μανιτάρια, την πιπεριά, το σχοινόπρασο, το κάρυ και την πάπρικα, και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 3΄-4΄ ακόμα.
Σβήνουμε με τη σόγια και το κρασί.
Προσθέτουμε τη ζάχαρη και ανακατεύουμε με μία ξύλινη κουτάλα.
Χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 5΄.
Δοκιμάζουμε πριν αλατίσουμε και σερβίρουμε με ρύζι μπασμάτι.