Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ µΕ ΠΛΙΓΟΥΡΙ
Εξοπλισμός
Τηγάνι
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΨΑΡΟΝΕΦΡΙ µΕ ΠΛΙΓΟΥΡΙ
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Κόβουμε το ψαρονέφρι σε λωρίδες και το βάζουμε σε μπολ.
- Προσθέτουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο, το χυμό λεμονιού, το σκόρδο.
- Σκεπάζουμε το μπολ και το αφήνουμε για 1 ώρα το λιγότερο στο ψυγείο, να μαριναριστεί.
- Μουλιάζουμε το πλιγούρι σε μπολ με κρύο νερό για 15΄.
- Στη συνέχεια το στραγγίζουμε καλά, να φύγουν όλα τα υγρά.
- Σε μεγάλο τηγάνι γουόκ ζεσταίνουμε 1 κ.σ. ελαιόλαδο.
- Ρίχνουμε το μαριναρισμένο κρέας και σιγοψήνουμε γυρίζοντάς το για περίπου 8΄, έως ότου ψηθεί καλά.
- Το βγάζουμε σε πιατέλα και το διατηρούμε ζεστό.
- Στο ίδιο τηγάνι προσθέτουμε το υπόλοιπο λάδι (1 κ.σ.), τα μανιτάρια και τα φρέσκα κρεμμυδάκια και τα αφήνουμε για 2΄-3΄ να μαραθούν.
- Προσθέτουμε τα ντοματίνια και το πλιγούρι και τα αφήνουμε για 5΄ ανακατεύοντας.
- Πασπαλίζουμε τα μυρωδικά, ξαναβάζουμε το κρέας στο τηγάνι.
- Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και σερβίρουμε.