Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΤΑ µΕ ΡΟΚΑ ΚΑΙ ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ µΟΣΧΑΡΙΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ
Εξοπλισμός
Τηγάνι
Υλικά
ΓΙΑ ΤΗ ΣΑΛΑΤΑ µΕ ΡΟΚΑ ΚΑΙ ΦΙΛΕΤΑΚΙΑ µΟΣΧΑΡΙΟΥ
ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΡΕΣΙΝΓΚ
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Μαγειρεύουμε πρώτα τα φιλετάκια για τη σαλάτα με ρόκα.
- Ζεσταίνουμε στο τηγάνι το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το μοσχάρι για 5-6, να ψηθεί καλά.
- Σβήνουμε με το μπαλσάμικο και στη συνέχεια προσθέτουμε τη μουστάρδα, το μέλι, το σκόρδο και ανακατεύουμε.
- Πασπαλίζουμε με το θυμάρι και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι κατά βούληση.
- Ετοιμάζουμε τη σαλάτα με ρόκα, ψιλοκόβοντας τα λαχανικά και βάζοντάς τα σε σαλατιέρα.
- Περιχύνουμε με τη σάλτσα και τα ζεστά φιλετάκια και ρίχνουμε εδώ κι εκεί το κουκουνάρι.
- Ανακατεύουμε καλά τη σαλάτα και σερβίρουμε.