Υλικά
Εξοπλισμός
Τηγάνι
Υλικά
Εκτέλεση
- Ζεσταίνουμε πρώτα σε βαθύ τηγάνι το ελαιόλαδο.
- Προσθέτουμε την ψιλοκομμένη συκωταριά και τη ροδίζουμε για 6΄-7΄.
- Τότε προσθέτουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα και τ’ αφήνουμε να μαραθούν για 3΄-4΄.
- Σβήνουμε με το κρασί.
- Προσθέτουμε το σπανάκι χοντροκομμένο και ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι.
- Πασπαλίζουμε με τα μυρωδικά και σκεπάζουμε να βράσει με τα υγρά του για 15΄ και να μείνει μόνο με το λάδι του.
- Τέλος, στύβουμε το λεμόνι, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.