Εκτέλεση
Για να φτιάξουμε αυτή τη λεμονάτη συκωταριά στο τηγάνι, ζεσταίνουμε πρώτα σε βαθύ τηγάνι το ελαιόλαδο.
Προσθέτουμε την ψιλοκομμένη συκωταριά και τη ροδίζουμε για 6΄-7΄. Τότε προσθέτουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα και τ’ αφήνουμε να μαραθούν για 3΄-4΄. Σβήνουμε με το κρασί.
Προσθέτουμε το σπανάκι χοντροκομμένο και αλατοπιπερώνουμε, πασπαλίζουμε με τα μυρωδικά και σκεπάζουμε να βράσει με τα υγρά του για 15΄ και να μείνει μόνο με το λάδι του. Τέλος, στύβουμε το λεμόνι, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.