Εκτέλεση
Ζεσταίνουμε πρώτα σε βαθύ τηγάνι το ελαιόλαδο.
Προσθέτουμε την ψιλοκομμένη συκωταριά και τη ροδίζουμε για 6΄-7΄.
Τότε προσθέτουμε τα φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα και τ’ αφήνουμε να μαραθούν για 3΄-4΄.
Σβήνουμε με το κρασί.
Προσθέτουμε το σπανάκι χοντροκομμένο και ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι.
Πασπαλίζουμε με τα μυρωδικά και σκεπάζουμε να βράσει με τα υγρά του για 15΄ και να μείνει μόνο με το λάδι του.
Τέλος, στύβουμε το λεμόνι, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.