Υλικά
Υλικά
Εκτέλεση
- Σε ένα βαθύ, κατά προτίµηση αντικολλητικό τηγάνι, ζεσταίνουµε το ελαιόλαδο και ροδίζουµε τα χοιρινά µπριζολάκια 4-5 λεπτά από κάθε πλευρά.
 - Τα βγάζουµε σε πιατέλα.
 - Στο ίδιο ελαιόλαδο ρίχνουµε το κρεµµύδι, το σκόρδο, το καρότο, το σέλερι, τη φλούδα πορτοκαλιού και τα σοτάρουµε για 4-5 λεπτά µέχρι να µαραθούν ελαφρά.
 - Σβήνουμε µε το κρασί και αφήνουμε περίπου 2-3 λεπτά να εξατμιστούν σχεδόν όλα τα υγρά.
 - Προσθέτουμε τις ντομάτες, τα χοιρινά µπριζολάκια, το ξίδι, το χυμό πορτοκαλιού, αλάτι και πιπέρι.
 - Σκεπάζουμε το φαγητό και το σιγοβράζουμε για 20 λεπτά.
 - Βγάζουμε τα χοιρινά µπριζολάκια σε πιατέλα.
 - Μεταφέρουμε τη σάλτσα στο µπλέντερ και την πολτοποιούμε.
 - Περιχύνουμε τα µμπριζολάκια χοιρινά µε την τέλεια σάλτσα.
 









