Εκτέλεση
Σε ένα βαθύ, κατά προτίµηση αντικολλητικό τηγάνι, ζεσταίνουµε το ελαιόλαδο και ροδίζουµε τα χοιρινά µπριζολάκια 4-5 λεπτά από κάθε πλευρά.
Τα βγάζουµε σε πιατέλα.
Στο ίδιο ελαιόλαδο ρίχνουµε το κρεµµύδι, το σκόρδο, το καρότο, το σέλερι, τη φλούδα πορτοκαλιού και τα σοτάρουµε για 4-5 λεπτά µέχρι να µαραθούν ελαφρά.
Σβήνουµε µε το κρασί και αφήνουµε περίπου 2-3 λεπτά να εξατµιστούν σχεδόν όλα τα υγρά.
Προσθέτουµε τις ντοµάτες, τα χοιρινά µπριζολάκια, το ξίδι, το χυµό πορτοκαλιού, αλάτι και πιπέρι.
Σκεπάζουµε το φαγητό και το σιγοβράζουµε για 20 λεπτά.
Βγάζουµε τα χοιρινά µπριζολάκια σε πιατέλα.
Μεταφέρουµε τη σάλτσα στο µπλέντερ και την πολτοποιούµε.
Περιχύνουµε τα µπριζολάκια χοιρινά µε την τέλεια σάλτσα.