Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΟ ΓΙΑΧΝΙ
Εξοπλισμός
Κατσαρόλα
Υλικά
ΓΙΑ ΤΟ ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΛΑΧΑΝΟ ΓΙΑΧΝΙ
Εκτέλεση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Ξεφλουδίζοντας πρώτα τα εξωτερικά φύλλα του λάχανου, τα ζεματάμε για 2 με 3 λεπτά σε νερό που βράζει και στη συνέχεια τα στραγγίζουμε καλά σε σουρωτήρι.
- Προσθέτουμε το κρεμμύδι, το καρότο και το σέλερι και τα αφήνουμε να μαραθούν για 2 με 3 λεπτά.
- Ρίχνουμε το σκόρδο ολόκληρο και ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε τον πελτέ και ανακατεύουμε καλά.
- Συμπληρώνουμε νερό ίσα που να σκεπάζει τα υλικά.
- Σκεπάζουμε και σιγοβράζουμε το κρέας μέχρι να μαλακώσει καλά.
- Ανακατεύουμε και σιγοβράζουμε για περίπου 15 λεπτά, μέχρι το φαγητό να μείνει με το λάδι του.
Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε το χοιρινό να κάνει κρούστα.
Τέλος προσθέτουμε το λάχανο, το μαϊντανό, το αλάτι και το πιπέρι.