Υλικά
Εξοπλισμός
Τηγάνι
Υλικά
Εκτέλεση
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε τηγάνι, ροδίζουμε το κοτόπουλο, σχεδόν να μισοψηθεί.
 - Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τις πιπεριές και αφήνουμε να μαραθούν χωρίς να αλλάξουν χρώμα.
 - Ρίχνουμε τα μανιτάρια και αφήνουμε να πιούν τα υγρά τους.
 - Προσθέτουμε την πάστα κάρυ και ανακατεύουμε καλά.
 - Τέλος προσθέτουμε το ζωμό. Αλατοπιπερώνουμε και σιγοβράζουμε να δέσει η σάλτσα.
 - Στο τέλος προσθέτουμε το γιαούρτι και το φρέσκο κρεμμύδι με τον κόλιανδρο, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
 - Σερβίρουμε το κοτόπουλο με κάρυ και γιαούρτι με ρύζι.
 
Tips
- Αν χρησιμοποιήσετε γάλα καρύδας, θα το προσθέσετε στο τελευταίο 5λεπτο του βρασμού, ώστε να προλάβει να δέσει η σάλτσα.
 









