Υλικά
Εξοπλισμός
Ταψί
Υλικά
Εκτέλεση
- Πλένουμε καλά όλα τα λαχανικά.
- Κόβουμε τις μελιτζάνες σε κομμάτια μεγέθους μπουκιάς και τις βάζουμε σε μεγάλο μπολ.
- Κόβουμε τα κρεμμύδια σε καρέ και τα προσθέτουμε στο μπολ.
- Καθαρίζουμε τις πιπεριές, αφαιρούμε τους σπόρους και τις κόβουμε σε μεγάλα καρέ.
- Κόβουμε τα κολοκύθια σε φέτες (αν είναι μικρά) ή σε καρέ (αν είναι μεγαλύτερα) και τα προσθέτουμε και αυτά.
- Προσθέτουμε τη ντομάτα κομμένη σε καρέ, το σκόρδο, τον δυόσμο, το θυμάρι και τη ρίγανη.
- Κόβουμε το φιλέτο κοτόπουλου σε κομμάτια μεγέθους μπουκιάς και το προσθέτουμε στο μπολ με τα λαχανικά.
- Αλατοπιπερώνουμε, ραντίζουμε με ελαιόλαδο και μπαλσάμικο ξίδι.
- Ανακατεύουμε πολύ καλά όλα τα υλικά ώστε να ενωθούν οι γεύσεις.
- Μοιράζουμε το μείγμα ισομερώς σε 4 μεγάλα αντικολλητικά χαρτιά (λαδόκολλες).
- Κλείνουμε τις λαδόκολλες σε σχήμα πουγκιού και τις δένουμε σφιχτά με σπάγκο κουζίνας.
- Τοποθετούμε τα πουγκιά σε ταψί και ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο, στους 180°C (αντιστάσεις), για 1 ώρα.
- Προαιρετικό τελείωμα: Αν θέλουμε, ανοίγουμε προσεκτικά τις λαδόκολλες, αδειάζουμε το περιεχόμενο στο ταψί και ψήνουμε για άλλα 10 λεπτά, μέχρι να πάρει χρώμα το κοτόπουλο.