Υλικά
Υλικά
Εκτέλεση
ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΑΜΠ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ
- Για το σπιτικό κλαμπ σάντουιτς (club sandwich), ψήνουμε πρώτα το ψωμί σε γκριλ ή σε φρυγανιέρα μέχρι να πάρει χρώμα.
- Έπειτα τηγανίζουμε δυο αυγά μάτια.
- Τα αφήνουμε στην άκρη.
- Στο ίδιο τηγάνι ροδίζουμε και το μπέικον.
- Στη συνέχεια απλώνουμε 3 φέτες ψωμί.
- Αλείφουμε με λίγη μαγιονέζα.
- Στη πρώτη φέτα ψωμιού βάζουμε τυρί, μαρούλι και 1 φέτα ντομάτα, δυο φέτες μπέικον, ένα αυγό και μια φέτα γαλοπούλα (προαιρετικά).
- Καλύπτουμε με τη δεύτερη φέτα ψωμιού.
- Επαναλαμβάνουμε ίδια στρώση πάνω από την δεύτερη φέτα ψωμιού.
- Καλύπτουμε με την τρίτη φέτα ψωμιού.
- Καρφώνουμε οδοντογλυφίδες στις 4 γωνίες και με κοφτερό μαχαίρι κόβουμε σε τρίγωνα.
- Επαναλαμβάνουμε με τα υπόλοιπα υλικά για το δεύτερο κλάμπ σάντουιτς.
- Σερβίρουμε με τηγανητές πατάτες