Υλικά
Υλικά
Εκτέλεση
- Ψήνουμε πρώτα το ψωμί σε γκριλ ή φρυγανιέρα μέχρι να πάρει χρώμα.
- Τηγανίζουμε δύο αυγά μάτια και τα αφήνουμε στην άκρη.
- Στο ίδιο τηγάνι ροδίζουμε το μπέικον μέχρι να γίνει τραγανό.
- Απλώνουμε τρεις φέτες ψωμί και αλείφουμε με λίγη μαγιονέζα.
- Στην πρώτη φέτα βάζουμε: τυρί, μαρούλι, μία φέτα ντομάτα, δύο φέτες μπέικον, ένα αυγό μάτι και μία φέτα γαλοπούλα (προαιρετικά)
- Καλύπτουμε με τη δεύτερη φέτα ψωμιού και επαναλαμβάνουμε τα ίδια υλικά. Καλύπτουμε με την τρίτη φέτα ψωμιού.
- Καρφώνουμε οδοντογλυφίδες στις τέσσερις γωνίες και κόβουμε το σάντουιτς σε τρίγωνα με κοφτερό μαχαίρι.
- Επαναλαμβάνουμε για το δεύτερο club sandwich και σερβίρουμε με τηγανητές πατάτες.









